MotoParts autóalkatrészek
Renault Crossoverek a Renault Budapestnél

Nyerd meg a Ladát

Egyvalami már a Lada-kaland előzménycikkei során kiderült az olvasói reakciókból: rengetegen vagytok a RetróVasak közösségén belül (és kívül is), akik örömmel lennének egy Lada gazdái. Így hát a tavalyi játékunkat megismételve, idén ismételten kisorsoljuk a túraautónkat, a – kaland végéig nagyjából – 90 ezer kilométeres futásteljesítménnyel rendelkező, és szép állapotban lévő Lada 1200s-t.

Itt a lehetőség arra, hogy gyerekkori/felnőttkori álmotok, tervezgetett nosztalgiaautótok már nyáron a garázsotokban legyen, úgyhogy játékra fel, a részletekért görgessetek tovább!

lkjateklk4

Mit kell tennetek, hogy esélyetek legyen megnyerni a képen látható Lada 1200s-t?

A képlet idén is nagyon egyszerű, a július 15-én esedékes sorsolásunkon akkor vehettek részt, amennyiben (július 9-én éjfélig) minimum 1200 forinttal támogatjátok a Lada-kalandot, és helyesen kitöltitek a lejjebb található kvízt, valamint megadjátok neveteket, címeteket, és e-mail címeteket (kizárólag kapcsolatfelvétel, egyeztetés céljából használjuk az adatokat, semmilyen módon nem élünk vissza ezekkel, a befizetést igazoló számlát e-mailes formában küldjük meg a sorsolás időpontjáig a játékosainknak).


Íme a számlaszám, ahová érkezhetnek a támogatói összegek, illetve a további szükséges információk:

Számlaszám: 10701087-47689204-51200002

Kedvezményezett neve: Autotveszek.hu Kft.

Átutalás közleménye: Név / Lada-kaland


Valamint itt a kvíz, amit szintén ki kell tölteni, hogy részt vehessetek a sorsolásban – egy névhez csak egyetlen kitöltés érvényes:

Lada-kaland kvíz

Melyik városban vettük a Lada 1200s-t?

Melyik évben lett forgalomba helyezve az autó?

Melyik (újkori) Lada lesz túránk kísérőautója?

Köszönjük, hogy részt vettél a Lada-kaland kvízjátékban!
Kérjük add meg nevedet, címedet, e-mail címedet, és kattints az elküld gombra.

« Back Next »

Amint megtörtént az utalás, majd kitöltöttétek (helyesen) a kvízt, és megadtátok a szükséges adatokat, automatikusan bekerültök a sorsolásban résztvevők közé. A játékszabályzatot ide kattintva olvashatjátok el.


Mihez kezdünk a támogatói összeggel?

Idén sem gyémántberakásos bólogató kutyára költjük a támogatói összeget, hanem igyekszünk nemes és hasznos célokra fordítani. A beérkezett pénz 30 százaléka a Kulcs-Esély Alapítvány részére lesz elkülönítve, melyet csapatunk még természetesen felfelé kerekít, hogy közösen segítsünk az Örömhír Általános Iskolának iskolapadokat vásárolni. A fennmaradó összegből az idei RetróVasak találkozót és a jövő évi kalandunkat igyekszünk részben finanszírozni.

Bármennyivel is támogatjátok a túrát, lényegesnek tartjuk megemlíteni, hogy a legfontosabb a Lada-kaland által nyújtott közösségi élmény, a szórakozás és a szórakoztatás, valamint a nemes cél!

Végül egy kis segítség:

Az alábbi cikkeket érdemes figyelmesen elolvasni, de a bemutató kisfilmet se hagyjátok ki a kvíz kitöltése előtt, valamint a Lada-kaland facebook-eseményéhez és a retrovasak.hu Instagramjához sem árt csatlakozni, ha némi információra lenne szükségetek!

A Lada-kaland támogatói:

Lada Hungary

Forex Kft.

Retro-Auto Kft.

Groho Team Kft. 

Fortuna Bt.,

Vacer Trade Kft.

Bármilyen kérdés esetén, kérjük írjatok nekünk a kapcsolatfelvételi űrlap segítségével!

Minden játékosnak sok sikert kíván a RetróVasak csapata! :)