fbpx

A martfűi veterán találkozón jártunk

Itt a nyár, megszaporodtak a találkozók, múlt hétvégén pedig Martfűn is összegyűltek a környékbeli veterán autók, motorok. A művelődési központ környéke remek helyszínt biztosított a II. Veterán Jármű Találkozó számára, és szépen meg is telt a kiállítói terület két- és négykerekűekkel.

blank

Kimondottan erős volt a Moszkvics-tábor, felfedeztünk ismerős autókat is, de természetesen a keleti blokk többi járműve is szép számmal volt jelen. Kelet és nyugat egyébként békésen megfért egymás mellett, láttunk Zuk – VW Tranporter párost, mint ahogy a Barkas – Citroën DS duó sem épp mindennapos látvány.

blank

blank

blank

A központ előtti téren MZ-k, Pannoniák sorakoztak, de IZS-zsel és Velorex-szel is összetalálkozhattunk. Kicsivel odébb pedig remek retró-installáció kapott helyet egy kempingasztal, néhány fémvázas szék és egy Romet főszereplésével. A nagyvasak között egy gyönyörű Csepel is „megbújt”, az amerikai óriásokat pedig egy Cadillac Fleetwood képviselte.

blank

A hangulat és a szervezés is nagyszerű volt, a programok között a reklámfotózáson át az autóshowig mindenki megtalálhatta az érdeklődési körének megfelelő pontokat. Mi pedig bízunk benne, hogy jövőre is hasonlóan színes és barátságos közösség gyűlik össze Martfűn!

Bense Róbert

ecotrex

Kapcsolódó tartalmak

'Fel a tetejéhez' gomb