fbpx

Az igazi Delorean időgép! Vissza a jövőbe!

A De Agostini kiadó új, gyűjteményével most könnyedén megépítheted a legendás Delorean időgép 1:8 méretű élethű mását!

Duna Auto

Most te is könnyedén visszarepülhetsz a jövőbe, a De Agostini új gyűjteményével, mellyel könnyedén megépítheted Brown tudós időgépének replikáját a Vissza a jövőbe című filmből.  A modell a filmtörténelem mára híres autójának ügyes mása, Brown Doc tudós által a Vissza a jövőbe című filmben megalkotott időgépének. Joe Walser, a DeLorean időgép világhírű szakértője felügyelete alatt készült. A megépíthető modell tele van olyan apró részletekkel, mint például vezetékek, tetőre szerelt lámpák, fluxuskondenzátor, időzítő áramkörök és még sok más, melyek tökéletesen élethűvé teszik az 52,7 cm-es modellt. A részleteket gondosan, 1:8-as léptékben reprodukálta a kiadó.

Rendeld meg most a kiadó weboldaláról De Lorean, használd a promóciós kódodat DELOREANRETRO és élvezd az előfizetéssel járó ajándékokat!

Minden lapszám világos utasításokat tartalmaz, amelyek pontosan megmutatják, hogyan kell elkészíteni a modellt, könnyedén lépésről lépésre. A modellkészítés folyamata nagyon egyszerű, könnyen követhető rajzok illusztrálják az összerakás menetét és nincs szükség más szerszámra, csak egy készlet csavarhúzóra és egy fogóra.

A magazinból megismerheted a Vissza a jövőbe című filmek készítésének történetét, bennfentesek által bemutatva. Az első lapszámban interjúkat olvashatsz a film készítőivel, megtekintheted Ron Cobb és Andy Probert legendás tervezők kivételes alkotásait, valamint Bob Gale író és producer visszaemlékezéseit olvashatod el a történetről.

A gyűjtemény megrendelhető a kiadó weboldaláról nekem is kell a De Lorean .  Használd az egyedi promóciós kódodat DELOREANRETRO és élvezd az előfizetéssel járó csodás Delorean ajándékokat: 3 Delorean poszter, Delorean gyűjtőmappa, Delorean bögre és Delorean póló. A prémium előfizetők pedig kézhez kapják az ikonikus „Out atime” rendszámtáblát és egy kiváló minőségű vitrint is kapnak előfizetésük mellé.

ecotrex

Kapcsolódó tartalmak

'Fel a tetejéhez' gomb