fbpx

Elindult a megújult autotveszek.hu

Cégek és magánemberek számára is gyors, közérthető, és közösségi kapcsolatfelvételi alapokra helyezett megoldásokat nyújt a megújult autotveszek.hu, mely online felületét újszerű opciókkal látja el, felgyorsítva ezzel a hirdetés, valamint az eladás és a vásárlás folyamatát.

Az autotveszek.hu letisztult webes környezettel, egyszerűen kezelhető keresési beállításokkal várja mindazokat, akik vásárlás előtt állnak. A szabadszavas böngészés segítségével pillanatok alatt megtalálhatják a kívánt járművet, emellett kedvencként is bejelölhetik azokat, melyek ideálisak lehetnek számukra. Az öntanuló hashtag-rendszer lehetővé teszi a jelölő/keresőszavak kiválasztását, ezáltal a legnépszerűbb járműveket felsorakoztató hirdetések között találhatja meg számításait a felhasználó.

A hirdetésekben ingyenesen betölthetőek a nagy felbontású fotók, az adatlap a szöveges leírás és az adott autó tulajdonságai mellett a felszereltséget, valamint a gyári információkat is tartalmazza, így minden lényeges paraméter megtalálható egyetlen oldalon. Kapcsolatfelvételnél a hagyományos telefonos/e-mailes megkeresés mellett közvetlenül, facebook-os bejelentkezéssel is lehetséges kérdést feltenni az eladónak, a CarChat használatával pedig privát üzenet is hagyható. Ezek mellett a követhetőek az eladók, így azok hirdetéseivel kapcsolatosan folyamatosan naprakész lehet az érdeklődő, illetve értékelheti is a tevékenységüket.

Magánszemélyek egyszerre két hirdetést adhatnak fel ingyenesen az autotveszek.hu-ra, a képfeltöltés egyszerű, „böngészőbe húzós” alapon működik, melynek használatával korlátlan mennyiségű fotó közzétehető. A legnagyobb megengedett méret 5 MB, ami a kellően részletgazdag képek feltöltését is lehetővé teszi. Az adatlap kitöltése bármikor félbeszakítható, menthető, vagy inaktiválható, a kész hirdetés egyszerűen frissíthető, eladás után pedig egy kattintással törölhető. A hirdetés megosztható a facebook-on is, ezáltal a közösségi hírfolyamba is azonnal bekerül az eladásra szánt jármű.

Amennyiben párhuzamosan kettőnél több hirdetés feladására van igény, úgy erre a célra a „Kereskedő” előfizetési csomag kínál megoldást, mely korlátlan használt jármű feltöltését teszi lehetővé, valamint elemzést biztosít a hirdetések statisztikáiról. A csomag ára bruttó 19.000 forint, havi díjrendezéssel. További opció biztosított azok számára, akik szalonautókat szeretnének hirdetni, ők a „Márkakereskedő” csomag igénybevételével, 21.000 forintos havidíjért cserébe korlátlan mennyiségű szalon/nullkilométeres járművet is feltölthetnek, és szintén statisztikát kapnak hirdetéseik eredményességéről. Egy céges profilhoz több szalon/telephely is hozzárendelhető, ami megkönnyíti a hirdetések rendszerezését, azok kezelését. Emellett lehetőség nyílik az autotveszek.hu-n található autóállomány beágyazására, ha az előfizető saját weboldalán is meg akarja jeleníteni a hirdetéseket. Az előfizetők részére az adásvételi szerződés előkészítése is garantált, gyorsabbá téve így az ügyintézés folyamatát.

Az új autotveszek.hu béta verzióban indul, a felhasználók véleményét, valamint javaslatait figyelembe veszik az oldal további fejlesztéseit illetően, melynek célja a lehető leggördülékenyebb hirdetési folyamat létrehozása a kapcsolatfelvételtől egészen az eladásig, vásárlásig!

ecotrex

Kapcsolódó tartalmak

'Fel a tetejéhez' gomb