fbpx

Eredeti állapotban megőrzött Land Rover Range Rover 1983-ból

Még mindig lehet találni eredeti állapotban megőrzött autókat, melyre egykoron nagyon vágytunk, de fiatalok voltunk, és/vagy elérhetetlen volt számunkra. Ilyen ez az MK1-es 1983-ban gyártott Land Rover Range Rover. 5 ajtós változat ami csak 56138 km-et futott, és teljesen gyári állapotban maradt meg az utókor számára. Konkrétan ezért az autóért 29.500 Euro-t kérnek, ami nem mondható olcsónak, de aki egy ilyen autót szeretne magáénak tudni, annak nem egy napi igáslóra van szüksége, hanem a kedvenc gyűjteményei közé szeretné.

Land Rover Range Rover MK1
Land Rover Range Rover MK1

A karosszériája soha nem volt javítva egyetlen helyen sem, és tökéletesen illeszkednek az ajtók is. Az alváza is rozsdától védett állapotban maradt.

Land Rover Range Rover MK1
Land Rover Range Rover MK1

3,5 literes V8-as benzines erőforrás hajtja, ami még karburátoros kivitel, és manuális 5 sebességes  váltóval felszerelt, vezetése egy igazi élmény lehet.

Land Rover Renge Rover 3,5 V8
Land Rover Renge Rover 3,5 V8

A belső burkolatok is teljesen eredeti állapotban maradtak, valamint a műszerfal is repedésektől mentes, úgy néz ki mint ami most jött le a futószalagról.

Pár évvel ezelőtt kapott egy teljesen gyári alvázvédő réteget, hogy még hosszú ideig újszerű állapotot biztosítson a leendő tulajdonosának.

Land Rover Range Rover mk1 alváz
Land Rover Range Rover mk1 alváz

ecotrex

Kapcsolódó tartalmak

'Fel a tetejéhez' gomb