fbpx

Ezeröcsit 5+ millióért – Klasszik Kasztni videó

Emma egy nagyon különleges Ezeröcsit mutat be Nektek. Az autó nem csak, hogy Oldtimer, de FIVA minősítéssel is rendelkezik, ami azért különleges, mert hazánkban nagyon kevés szocialista autó rendelkezik ez utóbbi minősítéssel.

Lehet, hogy még emlékeztek arra, hogy 2020. decembere és 2021. januárja között több autós híroldal is írt egy Ladáról, amit tulajdonosa több mint 5 millió forintért hirdetett a Hahun. Kíváncsiak lettünk, hogy mégis mi kerül egy volt szocialista autón ilyen sokba, így felvettük a kapcsolatot a tulajdonossal, aki megengedte, hogy lefilmezzük az autóját. Jelenlegi gazdájához kerülése előtt ez a 21061-es VAZ, mondhatni, egy tyúkketrec volt, ami egy hosszas, precísz felújítási folyamat eredményeképp nem csak, hogy sikeres OT, de FIVA vizsgát is tett!

Ez utóbbin „Kiváló” értékelést kapott, ami nem is meglepő, hiszen mind az autó megjelenése, mind az utastere olyan érzetet kelt, mint épp ma hagyta volna el a Volgai Autógyárat! Annak ellenére, hogy az Úr nem szeretett volna kamera elé állni, kaptunk tőle egy több oldalas leírást arról, hogy mégis miket kellett az Ezeröcsin cserélnie, javítani. A videóban Emma csak néhány részletet említ meg, a teljes lista megtekintéséért kattints az alábbi linkre: https://klasszikkasztni.blogspot.com/…

blank
ecotrex

Kapcsolódó tartalmak

'Fel a tetejéhez' gomb