fbpx

Mitől csillog szemkápráztatóan egy Old Timer?

Elérkezettnek látjuk az időt, hogy ne csak olvass a szemrevaló hazai retro kocsi kínálatból, hanem a saját autódnak is meg tudd adni a neki járó gondoskodást. 

Wartburg

Különbség tragacs és előkelő autó között

Az évek során számos autókozmetikai terméket teszteltünk le alaposan, és azt a következtetést vontuk le, hogy vagy Old Timerek ápolására vagy prémium terméket használjunk, vagy semmilyet. Erre a szakmai tapasztalatra alapoztunk, és örömmel jelentjük (elhúzódó dobpergést kérünk), hogy elstartolt a Retrovasak Webshop!

retrovasak shop

Szilárd üzletpolitikánk alappillére, hogy nem az olcsó és gyatra minőségű ápolókat forgalmazzuk, hanem olyanokat, amik méltók a több évtizedes autócsodákhoz. Hogyan is várhatnánk el, hogy ZS kategóriás áruval hosszú évekig megőrizze egy retro autó tündöklő pompáját? Minden Old Timer megérdemli, hogy a legjobb ápolókkal legyen kezelve, ez különbözteti meg a tragacsot az előkelő klasszikusoktól.

Kárpit, bőr, króm, fém tisztítása egy csapásra

A webáruház egyik éllovasa a Lotus Cleaning autóápoló termékei. Ezek olyan külső és belső tisztítást tesznek lehetővé, amivel a krómtól kezdve a kárpiton és a bőrön át a fémig, minden felületen hatékonyan tudod új köntösbe bújtatni szeretett járgányodat. Egyáltalán nem mindegy, mivel dörgölöd át a különböző területeket; a Lotus Cleaninggel még sok-sok évig megőrizheted, vagy még szebbé teheted a verdád küllemét.

Lotus Cleaning

Videó:

Az autód bejárónője

Ha bekukkantva a motorháztető alá, foltos, piszkos, rozsdás csöveket látunk, hiába szép kívülről az autó, olyan lesz, mint egy szépre festett ház, ahol nem porszívóztak már évek óta. Ezt orvosolják a webshop másik TOP szereplői, a Xado olajai és revitalizálói

Xado

A portörlésnél sokkal többre lesz szükséged, ha nem csak átmeneti megoldást keresel retro autóápolásra. A Xado olyan viszkonzitású olajakat gyárt, amik tipikusan Old Timer verdáknak biztosítják a megfelelő kenést. A revitalizálók az alkatrészek különböző területein végeznek megbízható munkát, óvva a rozsdától és egyébb korróziós folyamatoktól.

NE olvasd tovább, csak ha Retrovasak fan vagy!

Egyszer egy retrovasak találkozón kérdeztétek tőlünk, hogy hol lehet megvásárolni a Trabant-Kaland pólókat, amiben a rendezvényen feszítettünk. Mivel magunknak csináltattuk, nem volt eladó póló, és rájöttünk, hogy bizony, szükség lesz Retrovasak merchandising-ra, ahol lelkes követőink szuvenírek és Retrovasak ereklyék közül tudnak válogatni. Itt találtok rendszámtábla tartókat, kulcstartókat, hűtőmágneseket, pólókat és bögréket is. Ha szeretnéd meglepni egy kedves Old Timer rajongó ismerősödet, vagy akár magadat Karácsony alkalmából, nézz szét kínálatunk között!

retrovasak-rendszamtablatarto

Úgy gondoljuk, alapos OT jártasságunknak köszönhetően bizalommal fordulhattok hozzánk, nem csak akkor, ha vásárolni szeretnétek, de szakmai tanácsot is szeretettel adunk bárkinek!

cikk: Imrényi Dániel

ecotrex

Kapcsolódó tartalmak

'Fel a tetejéhez' gomb