fbpx

Programajánló: Hungaroring Classic

A Hungaroring Classic keretében a hatvanas, hetvenes, nyolcvanas évek versenyautóit láthatjuk csatázni a mogyoródi Formula–1-es pályán, ami már önmagában is csemegét kínál az autósport kedvelőinek, ám a július 12-14-én tartandó rendezvény jócskán túlmutat ezen.

blank

Többek között felvonulnak az autóklubok, amelyek egyrészt kiállítják kincseiket (Ford, Jaguar, Alpine, Citroën, Triumph, Peugeot, Volkswagen, Aston Martin, BMW, Lotus, Ferrari és Datsun…), másrészt a versenyfutamok között lehetőséget kapnak arra, hogy belekóstoljanak a Hungaroring aszfaltjába. A Magyar Autóklub közreműködésével a szervezők szépségversenyt hirdetnek az oldtimerek számára.

blank

blank

A hatvanéves Mini az autós történelem kitörölhetetlen fejezetét képviseli, s hol máshol is ünnepelné kerek születésnapját, mint a Hungaroring Classicon?! A látogatók így megismerkedhetnek a márka történetével és a Mini evolúciójával.

blank

A hangulat fokozásáról hat színpadon utcazenészek gondoskodnak, és a food truckok révén pedig megannyi kulináris élvezet várja az éhes szájakat. A gyermekeket dodzsem, kisvasút, körhinta, motoros fánk, és számos más játék várja, a hölgyek pedig beülhetnek a Schwarzkopf standjára, ahol ingyenesen elkészítik számukra a rendezvényhez passzoló, korhű frizurát.

Kapcsolódó anyagaink:
[fb_pe url=”https://www.facebook.com/retrovasak/posts/716388195218167″ bottom=”30″] [fb_pe url=”https://www.facebook.com/retrovasak/posts/714797365377250″ bottom=”30″]

ecotrex

Kapcsolódó tartalmak

'Fel a tetejéhez' gomb