fbpx

Alfa Romeo Giulietta 2.0 Turbo amiből csak 361 darabot gyártottak

Ez a csodálatos Alfa Romea Giulietta 2.0 Turbo Autodelta 1984. május 7. -én gördült le a gyártószalagról, de egészen 1987. július 15. -ig nem volt forgalomba helyezve Olaszországban.

Alfa Giulietta 2

Alfa Giulietta 6

Ezt a ritka Alfa-t az Autodelta divízióban gyártották, ugyanúgy mint a Giulia TZ2-t. Az Autodelta-nak  ez volt az utolsó modellje, az 1982-es Párizsi Autószalonon mutatták be a nagyközönségnek. Ez a sportváltozat egy 1962ccm –s KKK27 Turbokompresszoros motorral készült, iker Dellorto DHLA 40 H karburátorokkal, több mint 170 lőerőt teljesítve.

Alfa Giulietta 3

Ebből a limitált kiadásból csak 361db-ot gyártottak, ezzel is biztosítva az Alfa Giulietta egyediségét. Minden Autodelta modell, Nero Metallizzato és Amaranto belsővel készült. A kor igazi sportos stílusát a fotók is jól tükrözik.

Alfa Giulietta 14

Ez a gépkocsi 13 éve érkezett Hollandiába, és az óra állása szerint 86893 km van benne. A karosszéria hibátlan, minden elem tökéletesen illeszkedik. Teljesen gyári fényezése és rozsdamentes alváza van. Ez is azt mutatja, hogy gondos tulajdonosa lehetett, hiszen a korabeli Olasz gépeket, amelyek napi használatban voltak, megette az idő vasfoga. Egy igazi ritkaság, amit a Gallery Aaldering 37500 Euroért kínál.

 

ecotrex

Kapcsolódó tartalmak

'Fel a tetejéhez' gomb