fbpx

Apró élményautó – egy négyütemű Trabi története

Gyerekkori élmények kötnek a márkához, és nem is ez az első, 2006-ban már volt egy Trabantom, amit 2009-ben egy kedves barátomnak eladtam, és azóta új fényben pompázik. (Ez is megér majd egy sztorit!) Majd kisebb szünet után 2013 novemberében vásároltam ezt a gyöngyszemet, egy nagyon kedves barátom édesapjától, 77000 kilométerrel az órájában, gyári állapotban! Én lettem a negyedik tulaja, nagy volt a boldogság, hogy végre újra van egy kis hobby Trabim! Majd akkor meg nagyobb lett az öröm, amikor felkerültek a Pirelli felnik polírozva, amit saját kezűleg készítettem elő polírozásra. Ezt követően még színre lettek fújva a lökhárítók, majd jöttek az élmények sorról-sorra!

18788962_1438849589493914_722136048_o

Az első nagy élményem az volt, amikor a második tulaj odajött hozzam és elmesélte, hogy övé volt az autó. Nagyon jó érzés volt látni a bácsi arcán azt a sok érzelmet, ami a Trabanthoz kötötte. Utána jött a Trabival az első kiállítás, ami óriási dolog volt számomra, ezután nagy örömömre egy újságban is viszontláthattam az autómat. Most már a 4. szezonunkat tapossuk együtt, próbáltam óvni, és jó állapotban tartani, ami úgy gondolom hogy sikerül is! Persze kellett ehhez az is, hogy 4 év alatt mindössze 3500 kilométert tettem meg vele.

trab2

Voltunk már közösen autókiállítások is, és volt szerencsém egy színpadon állni vele ami szintén egy meghatározó pillanat volt, és szerintem a Trabinak is jólesett a reflektorfényben fürdeni.Idén még sokat nem sikerült vele mennem, de most is ott pihen a garázsban, és várja hogy újra szelje a kilométereket!

trab1

Huczka Adrián

ecotrex

Kapcsolódó tartalmak

'Fel a tetejéhez' gomb