fbpx

Egy apró összejövetel nagyobb beszámolója

Duna Auto

Krisztiántól kaptunk már korábban is lelkes mini-találkozós beszámolót, most a Babetta mellett egy Simson, sőt még egy Vespa is csatlakozott a kis csapathoz. Érdig tartott az út, márciusban már egy nagyobb találkozó a cél!

A Babetta Klub Hungary és a Bóbita Kismotor Klub közös szervezésében rendeztük meg 2018 februárjában a Hóvirág Kismotor Találkozót. Többen jelezték a részvételt, de végül is hárman voltunk motorral, ellenben 3 ikonikus kismotorral. Egy Simsonnal, egy Vespával, és egy Babettával.

A Hősök terén volt az összejövetel. Mindössze 1 foknak örvendhettünk, a napfényt pedig még hírből sem ismerte a szürke ég. Fél órás várakozás után – ebbe számítsunk bele a többiekre való várakozást, és a motorokról való szakmázást -, német turisták gyűrűjében elindultunk egy városkörre. Az útvonal: Pesti alsó-rakpart, Petőfi-híd, Móricz, Várkert bazár, majd nem messze az alagúttól, megálltunk. Innen a csapat Érd felé vette az irányt. Érdekes színfoltja volt a közlekedésnek ez az apró vonulás. Csodálat, figyelem kísért minket végig az egész úton.

Persze jól megmutatkozott a lóerőbeli különbség. Az Erzsébet-híd utáni emelkedőn elsőnek a Vespa ért fel, majd a Simson, végül picit, de nem nagyon lemaradva a szervezőségi Babetta. A városból kiérve hatalmas élménykarikák közepette, jó tempó mellett mind a 3 motor kellemes fordulaton, gyönyörűen duruzsolt.

Érden még megálltunk elbúcsúzni, illetve csinálni pár képet, és természetesen kipróbálni a kis zöld Babettát. Ez mindenkinek közös igénye volt! Sok dicséretet kapott a kismotor. Itt még megbeszélés tárgya lett pár észrevétel egymás gépével kapcsolatban, illetve a március 17-én tartandó III. Budapest Külvárosi Rotyogó találkozó, amelyre mind a Simson, mind a Vespa várhatóan érkezik. A hangulat végig jó volt, egy sikeres kis találkozás kerekedett a zord idő ellenére is!

Kürti Krisztián

ecotrex

Kapcsolódó tartalmak

'Fel a tetejéhez' gomb