fbpx

Építsd meg a legendás Ikarus 260 autóbusz valósághű mását!

Az új De Agostini gyűjteménnyel most megépítheted a legendás Ikarus 260 autóbusz 1:12 méretarányú modelljét!

Rendeld meg az elsők között a sorozatot a weboldalról, katt ide: Ikarus 260, használd a személyes promóciós kódodat: IKARUSBUSZ260, és előfizetésed mellé ajándékba egy egyedi egéralátétet is kapsz!

Hamarosan megjelenik a De Agostini kiadó Ikarus 260 sorozata, amellyel otthonodba költöztetheted a magyar autóbuszipar leghíresebb darabját 1:12 méretarányban! A modell mozgó alkatrészekkel és kormányozható kerekekkel rendelkezik, a fényszórói világítanak, a motor pedig valósághű hangot ad!

Merülj el az Ikarus 260 világában! Minden lapszámban izgalmas történeteket, tényeket és érdekességeket olvashatsz az Ikarus 260-ról, az összeszerelési útmutató segítségével pedig könnyedén szerelheted össze a modelledet lépésről lépésre. A lapszámok emellett kihajtható poszterrel színesítik tovább a gyűjteményedet!

Fedezd fel az Ikarus 260 modelljét, tegyél szert egy aprólékosan kidolgozott, egyedi, mozgó és világító, 1:12 méretarányú saját autóbuszra!

Gyűjtsd össze az Ikarus 260 egyedülálló sorozatának minden számát, rendeld meg a gyűjteményt most katt ide: Ikarus 260, használd a személyes kódodat IKARUSBUSZ260 , és egy egyedi Ikarus 260  egéralátétet kapsz az előfizetésed mellé.

ecotrex

Kapcsolódó tartalmak

'Fel a tetejéhez' gomb