fbpx

I. RetróVasak Találkozó – Biatorbágy, 2016.09.24.

Ahogy már korábban említettük, 2016 a meglepetések éve lesz a retrovasak.hu háza táján, a Trabant-kalandot már átéltük, nagyon kellemes emlékek maradtak meg a túráról, most pedig úgy éreztük, hogy itt az ideje tudtotokra adni a következő tervünket. Ez nem más, mint az I. RetróVasak találkozó, ami egy ideje már szervezés alatt áll, most azonban ideje közölni a fontosabb tudnivalókat!

blank

Hogy mégis mi motivált minket? Nagyon nagyra tartjuk azt a barátságos és közvetlen autós olvasói tábort, ami az elmúlt időszakban kialakult, és szeretnénk még személyesebbre fogni az ismeretségeket, hogy minél többen érezhessék magukénak a RetróVasak közösségét. A cél az, hogy már az első találkozó alkalmával megteremtsük azt a hangulatot, ami a kezdetek óta körbevesz minket, és amit most végre az online térből a valóságba is kiköltöztethetünk egy napra. Éppen ezért arra kérlek titeket, hogy üljetek be a családdal együtt dédelgetett járgányaitokba és találkozzunk Biatorbágyon szeptember 24-én, remélhetőleg egy kellemes, verőfényes, kora őszi napon!

A tervezett program:

blank

plakatvegleges24

Helyszín:

helyszin2

Milyen autókat/motorokat várunk a találkozóra? 25 év a korhatár, lehet keleti, vagy nyugati, ritka, vagy jól ismert, utolsó csavarig felújított, vagy nagypapa garázsából származó, mindennapi használatban lévő vas is, a lényeg, hogy a lelkesedésetek legyen a helyén! Aki újabb autóval, motorral jönne, azt is szívesen látjuk, hiszen lesz egy elég nagy parkoló a látogatóknak, mindenki elfér. A rendezvényen a részvétel ingyenes, az első 30 regisztráló ajándékcsomagot kap (retrovasak.hu matrica, nyakpánt, kulcstartó)!

A regisztrációt szeptember 20-án lezártuk, a létszámot 120 járműben maximalizáltuk! Amennyiben szeretnél egy 15-20 perces előadást tartani autódról/motorodról, úgy kérlek, jelezd azt külön az e-mailben, hangosítást biztosítunk!

Néhány kérés a kiállítók felé:

Nem szeretnénk feleslegesen túlszabályozni a találkozót, azonban néhány dolgot szeretnénk közölni veletek, illetve kérni tőletek.

-Nagyon figyeljetek és vigyázzatok egymásra, és egymás autóira, motorjaira is!

-A gumiégetést és a nyélgázon csapatást senki ne demonstrálja, ez a rendezvény nem erről szól.

-Kérjük továbbá, hogy lehetőleg a Dózsa György utat keresztező körforgalom felől közelítsétek meg a Gyöngyvirág Utcai P+R parkoló területét, annak is a felső részét, hiszen itt lesznek elszállásolva a kiállított járművek (igény esetén az alsó „karéj” egy részét is megnyitjuk a kiállítók számára). A beengedés és a felsorakozás 10-12 óra között, érkezési sorrendben történik majd, miután egyeztettük az előzetes regisztráció során megadott nevet és rendszámot. Csak azoknak tudunk kiállítói helyet biztosítani, akik előzetesen jelezték felénk e-mailben érkezésüket, kérjük ezt vegyétek figyelembe!

-Kijáratként a két parkoló közötti összekötőt, valamint a túlsó végén található kivezetőt jelöltük ki. Amennyiben korai időpontban távoznátok a kiállítói területről, feltétlenül keressétek meg a legközelebbi szervezőt, hogy a kivezető utat tudja biztosítani, kérjük, nagy körültekintéssel haladjatok végig a rendezvény területén! A terület elhagyása hivatalosan 17 órakor kezdődik meg.

-Bármilyen kérdés, vagy óhaj esetén keressetek egy retrovasak.hu pólós szervezőt, mindenben segítünk, amiben csak tudunk.

-A rendezvényen kép- és hangfelvétel készülhet!

A találkozó facebook-eseménye ide kattintva található meg.

A helyszínen parkoló, mosdó, étkezési lehetőség biztosított. A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Kapcsolatfelvétel, szponzoráció: info@retrovasak.hu

Kajári Zoltán/Bense Róbert

ecotrex

Kapcsolódó tartalmak

'Fel a tetejéhez' gomb