fbpx

IV. RetróVasak Találkozó – 2019.09.21. – Tapolca

Új helyszínen, de az elmúlt évekhez hasonló retró hangulattal várja a régi autók és motorok szerelmeseit az idei RetróVasak találkozó, melyre Tapolcán, a Déli városkapu parkolójában kerítünk sort, szeptember 21-én, szombaton, reggel 9 és délután 16 óra között.

blank

Nézzétek meg Mészáros Zoltán játékkiállítását, ismerkedjetek meg egy veterán tűzoltóautóval, hallgassatok bele a kiállítók előadásaiba! Részletekért, egyéb fontos tudnivalókért és természetesen a regisztrációért görgessetek lejjebb.

Program

blank

blank

Helyszínnel kapcsolatos tudnivalók

Milyen autókat/motorokat várunk a találkozóra?

30 év a korhatár, lehet keleti, vagy nyugati, ritka, vagy jól ismert, utolsó csavarig felújított, vagy nagypapa garázsából származó, mindennapi használatban lévő vas is, a lényeg, hogy a lelkesedésetek legyen a helyén!

blank

Hány járművet tudunk befogadni? Hol tudtok parkolni, ha látogatóként érkeztek? Hogy juthattok be a rendezvényre?

120 jármű a felső plafonezért szépen kérünk minden leendő kiállítót, hogy csak akkor regisztráljon, ha már biztos az érkezése! A kiállítók beengedése a térképen jelölt bejáraton keresztül, közvetlenül a kiállítói területre történik.

A látogatói parkoló a Táncsics utcán keresztül megközelíthető, az ingyenes parkolási terület a Nyárfa utca szélső részein lehetséges. Őrzött, fizetős parkolásra is lehetőség van, 700 ft/egész nap, vagy 500 ft/délután árakon a térképen jelölt területen. Arra kérnénk minden kedves látogatót, hogy biztonsága érdekében a rendezvényt gyalogosan kizárólag a „gyalogos bejárat” felől közelítse meg, a másik bejárat a kiállítóknak van fenntartva, csakis járműves közlekedésre.

Lényeges, hogy a helyszínt – mind a kiállítók, mind a parkolóba tartók – lehetőleg keleti irányból (Veszprém felől) közelítsétek meg, elkerülvén így a szembeforgalom feltartását. Köszönjük!

blank

Regisztráció:

Regisztrációra az alábbi űrlap kitöltésével nyílik lehetőség, kérjük minden adatot pontosan adjatok meg és csak egyszer küldjétek el az adatlapot! E-mailes visszaigazolást nem küldünk, ha a „Köszönjük, regisztrációd sikeres volt, várunk szeretettel szeptember 21-én, Tapolcára, a IV. RetróVasak Találkozóra!” feliratot látod a beküldés után, akkor már mi is látjuk a regisztrációdat!

Amennyiben előadást szeretnél tartani autódról, motorodról, úgy kérlek azt az „egyéb” rovatban jelezd, hangosítást biztosítunk!

Regisztrációra szeptember 19-ig, vagy a helyek beteltéig van lehetőség, folyamatosan jelezni fogjuk, hogy még hány helyünk maradt! Kizárólag a kiállítóknak szükséges regisztrálni, a látogatóknak természetesen nem. Regisztráció híján veterán autókat/motorokat a kiállítói területre nem tudunk beengedni, megértéseteket köszönjük!

További kérdés esetén, kérünk mindenkit, hogy a retrovasak.hu facebook-oldalán keresztül küldjetek üzenetet, ott tudunk a leggyorsabban reagálni!

blank

Házirend,  kiszolgálóegységek, egészségügyi szolgálat

Nem akarjuk feleslegesen túlszabályozni a találkozót, azonban pár dolgot szeretnénk kérni.

-Nagyon figyeljetek és vigyázzatok egymásra, és egymás autóira, motorjaira, értéktárgyaira is!

-Vigyázzunk közösen a környezetünkre, a kihelyezett kukákat használjuk!

-A gumifüstölést és a nyélgázon csapatást senki ne demonstrálja, ez a rendezvény nem erről szól.

-Engedély nélküli árusításra a rendezvény területén nem áll módunkban lehetőséget biztosítani.

-Bármilyen, a helyszínen felmerülő kérdés, vagy kérés esetén kérjük keressétek a “retrovasak.hu” nyakpántos szervezőket, mindenben segítünk, amiben csak tudunk.

A helyszínen mosdó használata, étkezési lehetőség biztosított.

A rendezvényen egészségügyi csapat teljesít szolgálatot.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

ecotrex

Kapcsolódó tartalmak

'Fel a tetejéhez' gomb