fbpx

Kezdődik a visszaszámlálás: jön a II. RetróVasak Találkozó

Már csak néhányat kell aludni szeptember 23-ig, amikor is a 2016-os év után már másodjára töltjük meg Biatorbágyon, a Gyöngyvirág utcai parkolót veterán, vagy épp a 30 felé közeledő autókkal, motorokkal. Mivel már tavaly is teltházas volt az esemény, ezért idén úgy döntöttünk, hogy a többi parkolórészt is megnyitjuk a regisztrálók előtt, így már 170 járművet tudunk befogadni. Egészen hihetetlenek vagytok, hiszen a bővítés ellenére is alig két és fél hét alatt megteltek a kiállítói helyek, köszönjük a hatalmas érdeklődést!

II. RetróVasak Találkozó

Bár a regisztrációt már lezártuk, fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy a látogatók tekintetében nincs létszámstop, mindenképp érdemes tehát kinézni, a legközelebbi vendégparkolót a vasútállomás mellett találjátok, az alábbi térképen ezt, és a találkozó helyszínét is jelöltük (előbbit zölddel, utóbbit pirossal).

II. RetróVasak Találkozó

blank

A II. RetróVasak Találkozóra szeptember 23-án 10 órától várjuk a kiállítókat is, és minden kedves érdeklődőt. Akik regisztráltak, azoknak lehetőségük nyílik 20-30 percben bemutatót tartani autójukról/motorjukról, hangosítást biztosítunk, 2 előadó fér még bele a programkeretbe! Ezzel kapcsolatos igényeiteket írásos üzenetben küldjétek el részünkre! Ha minden részletről szeretnétek értesülni, akkor csatlakozzatok a facebook-eseményünkhöz is!

Újdonság, hogy idén lesz a találkozónak hivatalos házigazdája is, Dr. Tordai István fog a mikrofonunk hangosabbik végén állni, az eseményről a SportVerdában is beszámolnak majd. Tavaly nagyon hiányoltátok a retrovasak.hu-s pólókat/bögréket/kulcstartókat, ezért idén a helyszínen lehet belőlük vásárolni, illetve előrendelni.

A további programokról néhány főbb részlet:

-a bejárat melletti területen partnereink, a Lada Sipos Kft. a Fábián Kft., és a Suzuki Barta Cégcsoport nyújtanak majd tesztvezetési lehetőséget

-a pavilonoknál Mészáros Zoltán gyűjtő játékkiállítása tekinthető meg, korabeli legókkal, PIKO autókkal, Matchboxokkal, valamint számos játékkülönlegességgel

-a parkoló túlsó végében Pénzes Lászlónál lehet jelentkezni Lada 2105 rendőrautó élménykocsikázásra, illetve lehetőség nyílik megismerkedni egy Mercedes-Benz gépjárműfecskendővel is

II. RetróVasak Találkozó


Néhány kérés a kiállítók felé:

Nem akarjuk feleslegesen túlszabályozni a találkozót, azonban pár dolgot szeretnénk közölni veletek, illetve kérni tőletek:

-Nagyon figyeljetek és vigyázzatok egymásra, és egymás autóira, motorjaira, értéktárgyaira is!

-A gumiégetést és a nyélgázon csapatást senki ne demonstrálja, ez a rendezvény nem erről szól.

-Kérjük továbbá, hogy lehetőleg a Dózsa György utat keresztező körforgalom felől közelítsétek meg a Gyöngyvirág Utcai P+R parkoló területét, hiszen itt lesznek elszállásolva a kiállított járművek, és itt lesz a „bejárat” is. A beengedés és a felsorakozás 10-12 óra között, érkezési sorrendben történik majd, miután egyeztettük a regisztráció során megadott nevet és rendszámot.

-Csak azoknak tudunk kiállítói helyet biztosítani, akik a regisztrációval előzetesen jelezték érkezésüket, kérjük, ezt feltétlenül vegyétek figyelembe!

-Kijáratként a két parkoló közötti összekötőt, valamint a túlsó végén található kivezetőt jelöltük ki. Amennyiben korábbi időpontban távoznátok a kiállítói területről, feltétlenül keressétek meg a legközelebbi szervezőt, hogy a kivezető utat tudja biztosítani, kérjük, nagy körültekintéssel haladjatok végig a rendezvény területén! A terület elhagyása hivatalosan 17 órakor kezdődik meg.

-Bármilyen kérdés, vagy óhaj esetén keressétek a retrovasak.hu nyakpántos szervezőket, mindenben segítünk, amiben csak tudunk.

-A rendezvényen kép- és hangfelvétel készülhet, melyet a SportVerda című műsorban is bemutathatnak!


A találkozó facebook-eseménye ide kattintva érhető el.

A helyszínen mosdó használata, étkezési lehetőség biztosított.

A rendezvényen egészségügyi csapat teljesít szolgálatot.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Kapcsolatfelvétel: ide kattintva küldhetsz üzenetet nekünk, kollégáink rövidesen válaszolnak!

Szervezők: Kajári Zoltán | Bense Róbert


A II. RetróVasak találkozó támogatói: Lada SiposFábián Kft.Suzuki Barta Cégcsoport


Lada


fábián


barta


ecotrex

Kapcsolódó tartalmak

'Fel a tetejéhez' gomb