fbpx

Lépj be a Halálos iramban száguldó világába, és csatlakozz a népes csapathoz!

Építsd meg a Halálos iramban legendás Dodge Charger R/T autójának valósághű, 1:8 méretarányú mását kiadványunk segítségével!

blank

Rendeld meg ezt a fantasztikus új sorozatot a kiadvány weboldaláról , használd a személyes promóciós kódodat: FFRV20, és előfizetésed mellé ajándékba egyedi Halálos iramban pólót és baseballsapkát is kapsz!

blank

blank

Hamarosan megjelenik a De Agostini kiadó Halálos iramban sorozata. A hétről hétre megjelenő lapszámok alapján készre szerelheted a Halálos iramban filmsorozat legendás Dodge Charger R/T autójának valósághű, 1:8 méretarányú, lenyűgöző modelljét. Alkatrészei kiváló minőségű anyagokból készültek, amelyek igényesen és részletgazdagon reprodukálják a legendás járgányt!

blank

Az első lapszámban rögtön belátást nyersz a Halálos iramban világába, amelynek egyik főszereplője maga a Dodge Charger R/T. Minden lapszámban egyszerűen követhető útmutatót, részletes képeket és ábrákat találsz, hogy könnyedén összeszerelhesd az autómodelledet – és persze kézhez kapod az újabb és újabb alkatrészeket is.

blank

Ismerd meg a Halálos iramban filmek kulisszatitkait, és építsd meg velünk a legendás Dodge Charger R/T valósághű mását! Az előfizetőknek értékes ajándékokat küldünk, az előfizetői csomagok házhoz szállítása ingyenes, a lapszámok pedig olcsóbbak így, mint az újságárusoknál. Sőt, ha most megrendeled a kiadványt, akkor további egyedi ajándékokat is kapsz!

blank

Építsd meg velünk a legendás Dodge Charger R/T modelljét, és rendeld meg a gyűjteményt 2020. március 4-ig a weboldalról , használd a személyes kódodat: FFRV20, és előfizetésed mellé Halálos iramban pólót és baseballsapkát is küldünk! Az ajándék pólót a 8. előfizetői csomaggal, a baseballsapkát pedig a 17. előfizetői csomaggal együtt kapod meg.

ecotrex

Kapcsolódó tartalmak

'Fel a tetejéhez' gomb