fbpx

Nagy sikerrel zárult a IV. Balatonfüred Concours d’Elegance

A balatonfüredi Tagore sétányon kiállított 52 db klasszikus autót és motorkerékpárt több mint 10 ezer érdeklődő láthatta május 5-7 között a IV. Balatonfüred Concours d’Elegance esemény alkalmával.

bm1

A 6 tagú szakmai zsűri hosszas eszmecsere után a kiállítás fődíját egy 1934-es Chrysler Airflow modellnek ítélte, Balatonfüred városának különdíját egy nemrég restaurált 1936-os BMW 315 Roadster érdemelte ki, míg a BMW Group Magyarország különdíjasa egy 1954-es évjáratú Chevrolet Corvette lett. Az esemény gálavacsoráján Zoób Kati, a Concours d’Elegance fővédnöke, egyik alapítója, a Bátor Tábor nagyköveteként a súlyos betegséggel élő gyermekek és családok megsegítésére hívta fel a figyelmet, így az összegyűlt felajánlások a Bátor Tábor Alapítvány programjában résztvevőket segítik majd.

bm3

„Negyedik éve rendezzük meg a Balatonfüred Concours d’Elegance eseményt, mely mind a nagyközönség, mind a résztvevők, mind a sajtó képviselői szerint is egyre színvonalasabb, érdekesebb. Nagy öröm és büszkeség számunkra, hogy a FIVA egyetlen olyan magyar rendezvénye vagyunk, melyet nemzetközi szinten is jegyeznek, így egy szigorú FIVA szabályrendszert is sikerrel teljesítünk. A BMW Group Magyarország olyan kiemelt támogatónk, akit inkább partnernek nevezünk, hiszen nem csak a lebonyolításban, hanem az esemény teljes kialakításában, koncepciójában is közösen dolgoztunk” – mondta el Valker Viktor a Balatonfüred Concours d’Elegance alapítója, főszervezője az ünnepélyes díjátadás alkalmával.

bm2

via: BMW Press

Még több képért katt ide.

ecotrex

Kapcsolódó tartalmak

'Fel a tetejéhez' gomb