fbpx

Opel Fábián családi nyílt nap

Számos programmal várják a kicsiket és a nagyokat az Opel Fábián családi napjára, április 30-án. A gyerekeknek egyebek között Lego játszóházzal és ugrálóvárral készülnek, a felnőttek pedig megismerkedhetnek az új Astra Sports Tourerrel, melyet kisorsolnak egy hétvégére a vendégek között. A rendezvényen a részvétel ingyenes, előzetesen csupán egy regisztrációs ívet szükséges kitölteni! A családi napra örömmel várják a veterán Opeleseket is, akik autójukat kiállíthatják a rendezvény ideje alatt.

nyíltnap1

Bővebben a programokról:

Kockajáték játszóház:

Több ezer kocka és megannyi ötlet! A játszóház célja, hogy a gyermekek szabaddá engedjék fantáziájukat és korlátlanul építhessenek profi építők és koordinátok felügyeletével. Távirányítós autók, munkagépek, játszóasztalok és több ezer LEGO® építőelem várják a gyerekeket!

Borarti alkotóműhely:

A BORARTI ALKOTÓ TÉR koncepcióját az örömteli alkotás és a gyermekkori önkifejezés fontosságának tükrében álmodták meg. Célja egy olyan alkotó tér megalkotása, ahol a gyerekek a bennük természetesen meglévő kreativitásukat élhetik ki. Ehhez az önkifejezéshez megfelelő és inspiráló teret és jó minőségű eszközök palettáját nyújtják a szervezők.

  • Alkosd meg a saját autószalonodat újrahasznosított alapanyagokból! Kreatív alkotómunka gyerekeknek, szabad alkotás, konstruktív gondolkodás.
  • Rajzolj várost! Népesítsd be lakókkal, autókkal, hogy életre keljen Budaörs az üvegen is. Óriás üveg felületre rajzolás folyékony krétával.
  • Fotóautó – örökítsd meg magatokat a karton autóban – mókázzatok és készítsetek emléket a közösen együtt töltött időtökről!

tourer1

A nap főszereplője pedig az Opel új modellje, az Astra Sports Tourer lesz, melyet egy szerencsés regisztráló egy teljes hétvégére hazavihet! Ide kattintva lehet jelezni a részvételi szándékot.

A rendezvény időpontja: 2016. április 30. 9.00: 17.00

Helyszín: budaörsi márkakereskedés

Még több információért katt ide!

 

ecotrex

Kapcsolódó tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

'Fel a tetejéhez' gomb