fbpx

Porschéból Zaporozsec? Lehetséges!

Na persze nem a szó legszorosabban vett értelmében, de egy fehéroroszországi tuningműhely mégis úgy gondolta, hogy ezt a furcsa szerepcserét meg kell valósítaniuk. A motiváció ugyan nem ismert, az viszont tény, hogy a minszki székhelyű Shif Custom nem ma kezdte a különleges, többnyire megrendelésre készülő járgányok építését. Számos motort és jó néhány átalakításra szánt autót is kezelésbe vettek már, a két- és háromkerekűek itt tekinthetőek meg.

Yuri Shif és csapata azonban ebben az esetben egy Porsche Boxster S-t vett alapul, és gyakorlatilag a belső megjelenés, a váz, valamint a 3.2 literes erőforrás is Porsche-szabvány maradt, a külsőt viszont alaposan átdolgozták. A Zaporozsec ismertetőjegyeket leginkább az első-hátsó lámpatestek, az idomok kialakítása, valamint a jellegzetes kopoltyúk jelentik.

Yuri szerint legszívesebben egy Ferrariból építettek volna látvány-Záport, de arra nem volt anyagi keret. Talán jobb is így, bár ki tudja, azért lehet megnéznénk egy Ferrari 968-at.

Kapcsolódó anyagaink:

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/retrovasak/posts/844191329104519″ bottom=”30″] [fb_pe url=”https://www.facebook.com/retrovasak/posts/857042307819421″ bottom=”30″]

ecotrex

Kapcsolódó tartalmak

'Fel a tetejéhez' gomb