fbpx

Škoda + sátras utánfutó = boldogság

Továbbra is várjuk olvasóink történeteit, csatlakozzatok zárt csoportunkba, az oda posztolt írásokat viszontláthatjátok hasábjainkon!  


Gondoltam megosztom veletek a mai boldogságunkat melyet egy Skif M1 sátras utánfutó megszerzése okozott. Hosszas keresgélés után végre sikerült egy jó állapotú darabot találni. De nem volt egyszerű, mivel a piacon fellelhető kevés példány többségének nincsenek papírjai, vagy hiányos, stb…vagy ha minden stimmel akkor kb. elérhetetlen áron adják. De abban nem is reménykedtünk hogy még színben is passzolni fog az 1987-es utánfutó. Ráadásul a hab a tortán, hogy ugyanabból a faluból hoztuk el ahonnan a Škodát is.

Még tavalyelőtt vettünk egy kissé viseltes de, jó műszaki állapotú 105-ös Škodát, hobbiautónak, nosztalgiából, mivel a párommal mindketten abban töltöttük a gyerekkorunkat. Mellesleg ő szlovák állampolgár, és az első közös Skodrink pont vele egyidős. (Ezért kapott egy jó matricát is a hátsó szélvédőre.)

Úgy megszerettük ezt az „életformát”, hogy tavaly elhatároztuk, hogy más autónk nem is lesz, csak egy darab jó állapotú. Így, a sok keresgélés után rábukkantunk egy első tulajos, garázsban tartott, szinte hibátlan 105-ös Skodrira, ráadásul a szomszéd faluban. Pedig már Szlovákiát is megjártuk autó után keresgélve. Azóta is folyamatosan szépítgetjük, építgetjük, sok tervünk is van még vele.

Gulyás Attila

ecotrex

Kapcsolódó tartalmak

'Fel a tetejéhez' gomb