fbpx

Szombaton RetróVasak Találkozó Tapolcán

Mint ahogy arról már korábban is beszámoltunk, idén Tapolcán rendezzük meg a RetróVasak Találkozót, szám szerint a negyediket. A 2016-ban életre hívott rendezvény számos emlékezetes pillanattal szolgált, erre is visszatekintettünk nem is olyan régen egy válogatott galériával.

Idén is nagyon sokan jelezték kiállítói szándékukat, a járművek regisztrációját már korábban lezártuk, azonban a látogatókat is nagy szeretettel várjuk, és nekik is szól ez a felhívás! Fussuk át dióhéjban, hogy mit is kell tudni előzetesen a szeptember 21-ei, IV. RetróVasak Találkozóról.

Most már kijelenthető, hogy napsütésre számíthatunk szombaton, a 20 fokos csúcshőmérséklettel, az időjárás tehát ideális lesz! A kiállítói helyszínre, azaz a Tapolca Parkolóba 9 órától indul a beengedés, a kiállítók és a külsős parkolókba igyekvők külön-külön bejáratokon közelíthetik meg a rendezvényt, erről korábban és most is mellékelünk egy térképet. A látogatói parkolónak ingyenes és őrzött, fizetős része is van, utóbbi 8-tól nyit, 700 forint teljes napra.

A beengedés nagyjából 1-1,5 órán keresztül zajlik, majd következik a hivatalos megnyitó. Mindeközben a kísérőprogramokat is ismertetjük, a legfontosabbakat kiemelnénk:

  • Retró játékkiállítás stand
  • Ismerkedés egy veterán Mercedes tűzoltóautóval
  • Tombolasorsolás 14-14:30 között (fődíj: Škoda 120 távirányítós autó, Lotus Cleaning autóápolási csomagok)
  • kiállítói előadások (erre a helyszínen is lehet jelentkezni a szpíkernél)

A találkozó helyszínén étel-ital stand is lesz, padokkal, mosdókkal is készülünk, de ha bármilyen kérdés felmerülne, a „Szervező” nyakpántos kollégák állnak mindenki rendelkezésére! Kívánunk mindenkinek kellemes időtöltést.

ecotrex

Kapcsolódó tartalmak

'Fel a tetejéhez' gomb