fbpx

TE megvetted már a jegyed az AMTS-re? – MI ott leszünk

A 2022-es AMTS-t ismét a szokott módon és időben, tavasszal (május 27-29) érkezik a megújult Hungexpo területére!

Ebben az évben rengeteg program várja a kilátogatókat, nem kevesebb, mint tíz tematikában. A nemzetközi tuning-világ különleges gyöngyszemein túl Gymkhana Bajnokság, Autómárkák és Importőrök standjai, valamint Nemzetközi Elektromobilitási Expo is megtalálható lesz május utolsó hétvégéjén. Sőt, ahogy már megszokhatták a veterán és az oldtimer gépek kedvelői, jónéhány, számukra különleges autót láthatnak, amelyek nagyrésze muzeális minősítéssel rendelkező jármű.

Idén a Retrovasak is készül egy standdal, amelyet a VIP Klub hat kiválasztott autójával töltünk majd meg. Keress minket a „B” Pavilon B12-es kiállítói helyén, ahol találkozhatsz a szerkesztőség néhány tagjával is (pénteken biztosan), és beszélgethetsz a kiállított autók tulajdonosaival, akik igazi fanatikusok…

Többek között az alábbi videó főszereplője, az 1988-as B1000-es platós Barkas is megtalálható lesz kiállítói területünkön:

Találkozzunk tehát Május 27-29 között a Hungexpón! A rendezvénnyel kapcsolatos további információkat az AMTS weboldalán találod!

ecotrex

Kapcsolódó tartalmak

'Fel a tetejéhez' gomb