fbpx

Trabant 601 kombi avagy Zöldike – olvasónk küldte

Zöldike áprilisban 04. -én  került hozzám egy idős úr tartotta nagy becsben. A kisautó 1988 08 havi 56000 km el gyári állapotban .

Trabant 601

Az első utunk amikor hazahoztuk Pécsről Kecskemétre. Az úton nagyon szépen viselkedett semmi probléma nem volt. A bácsi szakszerűen mint annak idején a Merkurba adta át a kisautót . Akkor a vásárlás napján kialakult egy baráti viszony ami a mai napig tart hetente beszélünk telefonon mi újság zöldikével. Ő nagyon örült , hogy jó kezekbe került az autója én nagyon örültem , hogy egy csodaszép kis veterán autó tulajdonosa lehetek.

Trabant 601

blank
Trabant 601
Trabant 601

blank

Zöldikével már több veterán találkozón vettünk részt ahol csodájára járták, és dicsérték. Az OT nem feltétlenül cél bár azt gondolom gond nélkül átmenne . Sikerült az első forgalomba helyezéskori rendszámát kideríteni amely TT-13-07 volt .Ezt én le is gyárttattam hogy, találkozókon fel tudjam rakni .

Trabant rendszám

A négy éves kislányom is oda van érte imád Trabizni Zöldikével.

blank

Nagy szerelem alakult ki köztem , és Zöldike között boldog vagyok , hogy a tulajdonosa lehetek egy csodának amely fűtött garázsban alszik téli álmot , persze ha száraz ,de hideg napok lesznek elővesszük egy egy kisebb téli túrára. 😊

blank

Trabant 601

Csáki István a boldog tulajdonos 🙂

ecotrex

Kapcsolódó tartalmak

'Fel a tetejéhez' gomb