fbpx

Tuning & Retro Fest – Gyere el Te is és mutasd meg szeretett Retrovasadat

Kedves Olvasóink!

Szeretnénk meginvitálni téged egy különleges Retrovasak.hu találkozóra:

blank

  • október 7-9. között, a Vasúttörténeti Parkban kerül sor a Tuning & Retro Fest-re, ami egyfajta évzáró, az Oldtimer Show és a Tuning Show közös szervezésében. A rendezvény lényege, hogy a legszebb hazai tuning autók és veterán autók kerülnek kiállításra, mellettük számos kísérő program és érdekes jármű várja a látogatókat / résztvevőket
  • a szombati és vasárnapi napokon (október 8-9) a kültéren autós találkozókra kerül sor, ahová a fix kiállítók számától függően 60-80 autó tud még érkezni naponta. A szombati napra már van egy tuning találkozónk, vasárnapra (október 9.) egy Retrovasak.hu találkozót szervezünk.
  • A találkozóra tuningolt, vagy valamilyen szinten módosított veteránautók, oldtimerek, youngtimerek jelentkezését várjuk. A jelentkezők közül a szervezők közösen választják ki a bejutott autókat. Fontos, hogy elsősorban nem gyári autók jelentkezését várjuk, de nagyon különleges, ritka példányok esetén tehetünk kivételt persze.
  • Regisztrálni a www.tuningretro.hu oldalon lehet, itt belépés után a „Retrovasak találkozóra jövök” opció kiválasztásával lehet leadni a jelentkezést, egészen szeptember 23-ig. A bejutásról a rákövetkező hét elején értesítjük az autósokat
  • A találkozó egész napos, ami fontos, hogy az érkezés és a beállás reggel 8-9 között történik, utána a látogatók miatt már nagyon nehezen megoldható. Fontos, hogy minden résztvevő ekkor álljon be.
  • a nap folyamán, 12:00-tól veszi kezdetét a szépségverseny, itt azok, akik szeretnének benevezni, egyenként fel tudnak gurulni a Carstyling.hu forgószínpadjára, ahol pár szóban bemutathatják az autójukat a nagyközönségnek, miközben a zsűri értékel.
  • A nevezők között 10db TOP 10, valamint egy BEST of SHOW kupa talál gazdára, emellett értékes ajándékcsomagok is járnak a díjak mellé. Az eredményhirdetés 17:00-tól lesz.

Számítunk rád!

blank

AMTS & Retrovasak.hu

ecotrex

Kapcsolódó tartalmak

'Fel a tetejéhez' gomb