fbpx

VII. EMTC Nemzetközi Trabant Találkozó

Pár nap és újra megnyitja kapuit a már sokak által ismert EMTC Nemzetközi Trabant találkozó. Június 3-án ismét elkezdődik egy fantasztikus, három napos rendezvény Nagyvisnyón, amelyen 2015-ben már több, mint száz Trabant tette tiszteletét.

A szervező az Észak-magyarországi Trabant Club Egyesület, és idén még nagyobbat alkotunk, mint az előző években: A VII. EMTC Trabant találkozó most először a Dédesi Extrém napokkal összhangban kerül megszervezésre; így a programok, bemutatók, koncertek egy még szélesebb skáláját vonultatva fel. A klasszikus Trabantos vetélkedők és programok mellett megtalálhatók lesznek majd az egész család számára kikapcsolódást nyújtó tevékenységek, többek között bungee jumping, falmászás, paintball, off-road bemutató. Persze az olaj-benzin vérű kollégáknak is rengeteg látnivalót kínál a rendezvény, szombaton az országszerte híres Ackermann Balázs, Trabant-akrobata fog eljönni, és ámulatba ejteni a közönségét.

tali5

Az – egyébként kezdetektől fogva nemzetközi – rendezvényre nagy számban érkeznek autók Szlovákiából, Lengyelországból és Csehországból is, ez adja a találkozó Magyarországon egyedülálló pikantériáját, különlegességét. Az összejövetel mégis attól lesz igazán nemzetközi, amikor a különféle országok képviselői összekovácsolódnak: az angolt törve mutatják egymásnak őrültebbnél őrültebb megoldásaikat, adnak a másiknak ötleteket, tanácsokat. Amikor lengyel-szlovák-magyar együtt mulatnak, együtt táncolnak, a vetélkedőkön vállvetve, egy csapatban – vagy épp egymás ellen játszanak, majd egy hatalmas tábortűz mellett nevetve fogyasztják baráti pálinkájukat. Az EMTC-találkozók ettől annyira különlegesek és egyediek.

blank

A hihetetlen hangulatot a hosszú hétvégén Giga Anita és DJ Kornél – a Giga Rádió fokozza majd a végleteken túlra, a találkozó helyszínéről elő adásban fogják közvetíteni az eseményeket, lesz élő kívánságműsor, hatalmas disco és party. Tűzzsonglőr bemutató, táncbemutatók (többek között a Sisere tánccsoport is fellép 😉 ), valamint koncertek szórakoztatják azt, aki ezek után még nem fulladt ki.

A szombati napon tesz a csapat egy (talán nem is annyira) kicsi kiruccanást Mályinkára is – egy pálinkafőzdét látogatnak meg a résztvevők, ahol betekintést nyerhetnek a legnemesebb nedű elkészítésének lépéseibe. Természetesen lesz lehetőség vásárolni is a különleges italokból. 😉

Ismét rengeteg érdekes vetélkedővel készülünk, érdemes ezekre nevezni, hiszen sok értékes nyeremény kerül kiosztásra a LOLMarkt jóvoltából. A rengeteg Trabis vetélkedő között ismét lesz többek között fekvenyomás és feleségcipelő verseny, és visszatér a nagy sikerű SÖRPONG bajnokság! A LOLMarkt-os srácok egyébként igen jó arcok, ők ott lesznek az egész hosszú hétvégén, és szolgáltatják majd a legkülönlegesebb Trabantos relikviákat… Én már tudom, mit veszek majd, de a pólók mintái a találkozó napjáig szigorúan titkosak. 😛

És mindezt a három napot mennyiért? A támogatói jegy össze-vissza 601Ft / autó, plusz 353Ft / fő. A sátrazásért nem kell külön fizetni, a faházakban a szállás ára a tavalyihoz hasonlóan 1800Ft / fő / éjszaka. A tábor lelkes szakácsai és személyzete az étkeztetést idén is elvállalták, így külön lehet kérni a regisztrációnál majd reggeli- ebéd- és vacsorajegyet.

12973284_870673256388488_1290950172751262699_o

2016-ban a visszajelzések és a hatalmas érdeklődés alapján még a tavalyinál is több járműre számítunk: bízunk benne, hogy ezúttal csak a Trabantok száma eléri a 120-at. (2015-ben ~100-105 Trabant jelent meg, ezen felül kb. még 25-30 Wartburg, és más, típusidegen veterán jármű. Nem tudok pontos adatot, mert valahol 110 autónál elfogyott a regisztrációs lap, ígérem idén többel készülünk.. 🙂 )

Mindenesetre a fergeteges találkozóra sok-sok szeretettel várunk mindenkit, kicsiket, nagyokat, fiúkat, lányokat, Trabantokat, Wartburgokat. Nem sértődünk meg akkor sem, ha esetleg típusidegen járművel érkezel, (ejnye-bejnye! 😉 ) vagy lelkes nézőként busszal, helikopterrel vagy gyalog jössz…

További információt, részletes programtervet, segítőkész fórumot, online faház-foglalást a találkozó idejére a http://emtce.hu weboldalon találsz! De aztán ott legyél Nagyvisnyón június 3-án! 😉

Wazemaki

ecotrex

Kapcsolódó tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

'Fel a tetejéhez' gomb