fbpx

VII. Észak-magyarországi Trabant Club Találkozó

Az Észak-magyarországi Trabant Club Egyesület 2010 februárjában alakult. Elnöke Demeter József, akit csak Freddie-ként emlegetnek trabantos körökben. Célunk összefogni a régió Trabant tulajdonosait, kedvelőit; segíteni egymást a javítási tanácsokban, az alkatrészek beszerzésében és egy jó közösséget kialakítani.

Minden évben megszervezzük éves nemzetközi találkozónkat, amely idén a Dédesi Extrém Napokkal együtt zajlik, így a résztvevők a szokásos trabantos programok vagyis a szlalom verseny, vetélkedők, break-tánc bemutató, fellép a nógrádi Sisere Tánccsoport stb. mellett az Extrém Napok által kínált lehetőségekkel is élhetnek, például: falmászás, off road bemutató, bungee jumping, paintball. A rendezvény egy remek kikapcsolódási fiataloknak, veteránoknak és családoknak egyaránt, ahol az immár több, mint száz Trabanton és Wartburgon kívül sok más kelet-német gyártmány is megfordul. Számos program, játékos vetélkedő, koncertek és sok már érdekesség várja a látogatókat.

A hétvége egyik kiemelkedő pontja a leginkább trabantos körökben népszerű Ackermann Balázs akrobatikus autós bemutatója lesz.

Az egyesület képviseletében szeretnék most minden trabantost/hobbitrabantost invitálni az eseményre.

blank

VII. EMTC Találkozó helye és ideje: Nagyvisnyó, 2016.június 3-5.

További információk megtalálhatók weboldalunkon, vagy facebook-eseményükön, ami az alábbi linken érhető el.

Bella & Maki

ecotrex

Kapcsolódó tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

'Fel a tetejéhez' gomb