fbpx

A Nyugati-part egyik legnevesebb autóépítője érkezik az AMTS-re

Az Automobil és Tuning Show-ra idén is ellátogat a Nyugati-part egyik legnevesebb építője, John D’Agostino! A kaliforniai Celebrity Kustoms alapítója nagyon szívébe zárta Magyarországot, nem is volt kérdéses, hogy immár zsinórban harmadszor is beütemezi éves körútjába hazánk legnagyobb autós rendezvényét.

„Custom Király” az 1970-es kezdet óta több, mint 50 makulátlan átépített amerikai veterán autó szülőatyja, így az átépített autók mellett minden bizonnyal az AMTS berkein belül elsőként megrendezésre kerülő ’50 Brothers Hot Rod Show, valamint a Classic Automobil Show járművei mozgatják majd meg igazán.

blank

D’Agostino hasonlóan a tavalyi évhez, idén sem üres kézzel érkezik: amellett, hogy főként a Sonax (mellette pedig az azóta a magyar Celebrity Kustoms-é avanzsált DF Tuning) standján bárki elcsípheti dedikálásra, saját gyártású díjat is hoz magával, mellyel az AMTS egy – számára legkedvesebb – gépjárművét díjazza majd.

blank

John D’Agostino élő legendának mondható Kalifornia autóépítőinek körében. Csaknem 50 éves munkássága során nincs az a Custom-díj, amit ne gyűjtött volna be, sajátos névre keresztelt autóit pedig zömében hollywoodi hírességek és gyűjtők vásárolták meg. Építéseit számos helyen látni kiállítva Kalifornia-szerte, az egyik legendás példány, az „Elvis II” például az Oscar-gálának is helyszínt adó Walk of Fame-en díszeleg, Los Angelesben.

blank

Az amerikai sztárvendég mellé méltó géppark is dukál, mely minden eddiginél komolyabb USA autós felhozatalban, valamint egy az idei évre teljesen megújult Hot Rod kiállításban, a ’50 Brothers által szervezett Show for Real Cruiser-ben tetőzik majd. Utóbbi kiállítás a tavalyinál is nagyobb méretben, számos épített autóval és Pin-Up lányokkal egyetemben a „B” pavilonban várja majd a látogatókat.

blank

Az Automobil és Tuning Show nyitva tartása:
március 22-23: 9:00-19:00 óráig március 24: 9:00-18:00 óráig.

AMTS hivatalos sajtótájékoztató és élő show (Hungexpo „G” pavilon):
március 22. 13:00-tól

További információkért katt ide.

via: amts.hu

ecotrex

Kapcsolódó tartalmak

'Fel a tetejéhez' gomb