fbpx

Citroën Générations videósorozat: márkafanatikusok a világ minden tájáról

Az idén 100 éves Citroën a „Citroën Générations” című videósorozattal tiszteleg a világ legkülönbözőbb részein élő rajongói előtt. Az első 7 epizód után a Citroën Origins virtuális múzeumban már elérhető a 3 legújabb rész, melyben a stáb New York, New Jersey és Bry-Sur-Marne felé veszi az irányt.

20 éve minden év július 14-én, a híres Bastille Day felvonulás alkalmával legendás autóikban amerikai Citroën-rajongók özönlik el Manhattan utcáit. A centenáriumi évben ez kiváló alkalom arra, hogy a márka lerója tiszteletét odaadó tengerentúli hívei előtt. Ez az áprilisban indított „Citroën Générations” videósorozat legújabb részeiben meg is történik.

Az első epizód New York-ban játszódik a Bastille Day idején. A másodikban a New Jersey-i Seligmann családhoz látogatunk el. Az apa, Howard volt az, aki annak idején a Citroën-rajongók július 14-i felvonulásait kezdeményezte.

A sorozat utolsó részében visszatérünk Franciaországba a Lelièvre családhoz. Családi vállalkozásuk szimbóluma immár 4 generáció óta a Type H…

Az újabb három történet a „Citroën Générations” első hét epizódjában megkezdett világkörüli út folytatása. A 100. születésnapját ünneplő Citroën a sorozattal rajongói előtt szeretett volna tisztelegni. Ők azok, akik mindennapi életükben, szokásaikban és nemzedékről nemzedékre átörökített szenvedélyükkel a márka történelmét ténylegesen írják.

Citroën Origins

A Citroën Origins weboldal a márka 100 évét illusztráló virtuális múzeum, amely a Citroën gazdag örökségébe enged bepillantást otthonról. A látogatók elmerülhetnek a különböző korszakok legendás Citroën modelljeinek részleteiben: 360° -os bemutató, autentikus hangok (motor, kürt, irányjelző stb), korabeli katalógusok és érdekes információk teszik élményszerűvé az oldalon eltöltött időt. A múzeum non-stop nyitva áll!

ecotrex

Kapcsolódó tartalmak

'Fel a tetejéhez' gomb