fbpx

Classic Automobil Show az AMTS-en

Immáron ötödik éve, teljesen különálló tematikaként mutat be patinás veterán és oldtimer modelleket a Classic Automobil Show, a MAVAMSZ (Magyar Veteránjárművesek Szövetsége) rendezésében, melyre ezúttal is külön pavilonban kerül sor.

Classic Automobil Show

Az AMTS nem titkolt törekvése, hogy az autózás szerelmeseinek egyre szélesebb rétegét lássák el évről-évre felejthetetlen élményanyaggal a vásárterület pavilonjaiban, valamint külső területein egyaránt. Kiállítás terén mára már messze nem csupán a szűken vett tuning-gépek és importőri standok seregszemléje az AMTS, hanem a vadonatúj autók mellett a veterán járművek is helyet kapnak.

Classic Automobil Show

Classic Automobil Show-t jegyző MAVAMSZ idén új helyre költözik a rendezvényen belül. Március 23-25. között a Hungexpo „F” pavilonját töltik meg szebbnél-szebb, többségükben muzeális minősítéssel rendelkező járművekkel, de a hatalmas túljelentkezés miatt jut néhány makulátlan klasszikus a „G” csarnok standjaira is.

A veterán pavilon járműkiállítása már a 2013-as kezdet óta szép számú közönség kedvence, igazi találkozóhellyé vált a kilátogató családok, baráti társaságok tagjai között. Így lesz ez idén is: bemutatkoznak a MAVAMSZ tagszervezetei, akik idén teljesen új tárlattal örvendeztetik meg a veterán és oldtimer autók szerelmeseit!

Classic Automobil Show

Az idei különlegességek sorát az idén 70 éves Porsche 356, valamint a Cirtoen 2CV, azaz a „Kacsa” évfordulója alkalmából berendezett stand nyitja. Mellettük a „Bella Italia”, azaz a Gyönyörű Olaszország szellemében kialakított zóna kínál egy jó adag olaszos életérzést, olyan közkedvelt típusokkal, mint az Iso Grifo, Iso Rivolta, Alfa Romeo, Maserati Mistral, valamint több Fiat és Ferrari típus.

Új színt a használati funkcióra átalakított veterán járművek hoznak majd a szocializmus kínálatából: Nysa mentőautó, Zsuk tűzoltó, különböző rendőrségi autók, repülőtéri felvezető Wartburg, postás Barkas, Volga kombi, mint híradós jármű, taxik és még sok minden más.

Classic Automobil Show

Stílusok találkozásában sem lesz hiány: Volkswagen és különböző amerikai autók hotrod stílusban építve, minden egyes típus mellett ugyanaz a típus található majd meg, eredeti, muzeális állapotban!

A felsoroltak mellett rengeteg további exkluzív látnivalóval, de a tavalyihoz képest teljesen megújult felhozatallal várja a veteránok szerelmeseit a Classic Automobil Show, március 23-25 között a Hungexpo „F” és „G” pavilonjában, az idei AMTS-en!

További információk: www.amts.hu

ecotrex

Kapcsolódó tartalmak

'Fel a tetejéhez' gomb