fbpx

Eladó a diszkó-Nysa

A lengyeleknél sem ritka, hogy a keleti blokk egykori járgányait felhasználva valamilyen elborult projektbe vágjanak. A képeken látható Nysa is ennek lett az „áldozata”, átépítése két évig tartott, most pedig eladó, nem is akármilyen összegért.

A sprzedajemy.pl a helyi Jófogás, itt futottunk bele a különleges hirdetésbe, melynek fotóin egy padlizsán-fekete Nysa 522 pózol. A képeket lapozgatva leginkább egy 90-es évekbeli dizsi, vagy egy mulatós zenékre szakosodott tévé stúdiója jutott eszünkbe, ettől függetlenül el kell ismerni, sok munkaóra és pénz kellett ahhoz, hogy az eredeti kivitelből ez születhessen meg.

A tulaj leírása szerint 15.000 zlotyiért vásárolta (közel 1.150.000 ft) az 1991-es kisbuszt, majd 2015-ben belevágott az átalakításába. Két évvel később aztán kész is lett, panorámatetőstől, táncrudastól, LPG-sítve. A Nysa-ra ráadásul egy külön vállalkozás épült, legénybúcsúkra, vagy csak szimplán partibusznak is ki lehetett bérelni.

Hogy milyen hatékonysággal működött a biznisz, arról nem esik szó a hirdetésben, viszont az árba ennek továbbadása is beletartozik. Mindenesetre aki szeretné megkaparintani, annak mélyen a zsebébe kell nyúlnia, 50.900 zlotyis ára átszámítva majdnem 3.9 millió forint.

Ezt is olvasd el:

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/retrovasak/posts/962981713892146″ bottom=”30″]

ecotrex

Kapcsolódó tartalmak

'Fel a tetejéhez' gomb