fbpx

Eladó a diszkó-Nysa

Duna Auto

A lengyeleknél sem ritka, hogy a keleti blokk egykori járgányait felhasználva valamilyen elborult projektbe vágjanak. A képeken látható Nysa is ennek lett az „áldozata”, átépítése két évig tartott, most pedig eladó, nem is akármilyen összegért.

blank

A sprzedajemy.pl a helyi Jófogás, itt futottunk bele a különleges hirdetésbe, melynek fotóin egy padlizsán-fekete Nysa 522 pózol. A képeket lapozgatva leginkább egy 90-es évekbeli dizsi, vagy egy mulatós zenékre szakosodott tévé stúdiója jutott eszünkbe, ettől függetlenül el kell ismerni, sok munkaóra és pénz kellett ahhoz, hogy az eredeti kivitelből ez születhessen meg.

blank

blank

A tulaj leírása szerint 15.000 zlotyiért vásárolta (közel 1.150.000 ft) az 1991-es kisbuszt, majd 2015-ben belevágott az átalakításába. Két évvel később aztán kész is lett, panorámatetőstől, táncrudastól, LPG-sítve. A Nysa-ra ráadásul egy külön vállalkozás épült, legénybúcsúkra, vagy csak szimplán partibusznak is ki lehetett bérelni.

blank

Hogy milyen hatékonysággal működött a biznisz, arról nem esik szó a hirdetésben, viszont az árba ennek továbbadása is beletartozik. Mindenesetre aki szeretné megkaparintani, annak mélyen a zsebébe kell nyúlnia, 50.900 zlotyis ára átszámítva majdnem 3.9 millió forint.

Ezt is olvasd el:

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/retrovasak/posts/962981713892146″ bottom=”30″]

RetrovasakTV

Kapcsolódó tartalmak

'Fel a tetejéhez' gomb