fbpx

Jubileumi Veterán Jármű Kiállítás – Hajdúböszörmény

Kedves Olvasóink! Augusztus 19-én (szombaton), 13.30-kor Hajdúböszörményben adjuk át a Lada-kaland nyereményautóját a szerencsés nyertesnek, Mogyoróssy Edinának. Ha szeretnétek találkozni az 1200s-sel, valamint a RetróVasak csapatával, nézzetek ki a Bocskai István térre, ahol számos veterános program, és párját ritkító jármű is várja az érdeklődőket. A cikk további részében a Jubileumi Veterán Jármű Kiállítás részletes programját olvashatjátok!

Jubileumi Veterán Jármű Kiállítás

Szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját 2017. augusztus 19-én tartandó, jubileumi Veterán Jármű Kiállításunkra! Idén 10 éves egyesületünk és szeretnénk, ha részesei lennének a jubileumi kiállításunknak!

Távolabbról érkező vendégeinknek javasolt, már a pénteki napon (augusztus 18.) érkezni városunkba. Szállást kollégiumi elrendezésű, 2X3-mas szobákban tudjuk biztosítani, illetve a járműveknek zárt parkolót éjszakára. Aki élni kíván ezzel a lehetőséggel, az jelezze a megadott elérhetőségek valamelyikén!

blank

A főnap a szombati (augusztus 19.), az ébresztő 6:30-kor lesz (reggeli étkezésről mindenki maga gondoskodik), utána 8:00-kor közösen átvonulnánk Hajdúböszörmény főterére (a rendezvény helyszíne), ott a járművek beállása után, kezdetét venné a kiállítás, amelyet városunk vezetősége fog megnyitni.  A nap folyamán több program is lesz, többek között egy restaurált Gaz 69 típusú terepjáró élő összerakása, valamint nosztalgiabuszozás, illetve minden meghívott vendégünket egy ebéddel szeretnénk megvendégelni.

Vasárnap (20-án) közösen vonulunk be Debrecenbe, ahol részt veszünk a Virágkarnevál keretein belül zajló veterán jármű felvonuláson, majd az azt követő kiállításon. Ez nem kötelező program, de aki szeretne ezen részt venni, azt kérjük, előre jelezze, mert a részvétel regisztrációhoz kötött.

 Jubileumi Veterán Jármű Kiállítás

Programok, rendezvénytervezet a hétvégére:

Augusztus 18. (péntek):

13:00: Vendégek érkezése folyamatosan a kollégiumba (szobák elfoglalása, járművek parkolása az udvarban, az aznapi vacsoráról mindenkinek magának kell gondoskodni)

Cím: 4220, Hajdúböszörmény, Désány István utca 1-9.

Augusztus 19 (szombat) Főnap:

6:30: Ébresztő

7:00: Reggeli

8:00: Közös indulás, konvojban, a kollégiumból, Hajdúböszörmény főterére, a rendezvény helyszínére

8:15: Járművek beállása a térre

9:00: Megnyitó (A rendezvényt megnyitja városunk vezetése), egyben GAZ 69 élő összeszerelés indítása „gongszóra”

12:00: Ebéd

13:30: Lada-Kaland nyereményautó ünnepélyes átadása

15:00: Tombolasorsolás

15:30: Emléklapok átadása

17:00: A rendezvény zárása

Egész napos programok: Veterán járművek kiállítása, nosztalgia buszjárat, városnéző körtúra Ikarus 311 típusú autóbusszal

Augusztus 20. (vasárnap) Virágkarnevál, Debrecen:

Akik jelezték jelentkezési szándékukat felénk a debreceni virágkarneválra (és még egy éjszakát töltenek nálunk), azokkal reggel elindulunk Debrecenbe, ugyancsak konvojban. Debrecenben a felvonuló veteránosokat ebéddel fogadják. Délután hazaindulás Debrecenből, ezzel záródik a hétvége.

6:00: Ébresztő

6:30: Indulás Debrecenbe konvojban

7:00 érkezés Debrecenbe, felvonulás kezdete (A virág kocsikkal megegyező útvonalon vonulnak fel a veterán járművek is)

12:00: Ebéd

Részvételi szándékát kérjük, mihamarabb jelezze az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Kathi Balázs, alelnök, főszervező: veteranhbosz@gmail.com; +36 30 582 1212

Illyés András, klubelnök: bandi611016@gmail.com; +36 30 299 4843

Jubileumi Veterán Jármű Kiállítás

ecotrex

Kapcsolódó tartalmak

'Fel a tetejéhez' gomb