fbpx

Keréknyom – 1967. Shelby GT350

Tavaly, mikor voltam a telephelyükön, sajnos a bordó Aston Martint nem tudtam megörökíteni. Ezért írtam Melindának nyár elején egy e-mailt, hogy szeretném lefotózni. Mondta, hogy persze, nyugodtan menjek, s megkérdezte, hogy nem gond-e, ha még pár autót le kéne fotóznom? Hát persze, hogy nem! 😀

mustang

Június 29-én neki is vágtam a buszozásnak a céghez. Mikor odaértem, a köszönés után rögtön a lovak közé csaptunk! Első „áldozatom” egy már ismerős autó volt, még pedig a Shelby GT350 „Clone”. Beültünk, indítás! Életre kel a hatalmas ménes, és már megyünk is ki a kapun. Szépen szól még kis fordulaton is, megvan az az amcsi V8-as hangulat. A környéken csak a Naplás tavat ismerem, így nem volt sok ötletem, hogy hova vigyük az autót. Melinda sorolta az esetleges lehetőségeket. Végül arra jutottunk, hogy a Shelby-t egy romhoz visszük.

mustang6

Az autókat 1-1 egyenesnél Melinda meghúzatta, ez a Shelbynél sem volt másképp. Nagy gáz, felmorajlik a V8-as, az automata 1-et visszavált, s nekilódul a GT350! A gyorsulás fantasztikus, ráadásul ezt egy 1967-es autó produkálja! Ennek nem ellenfél 1-1 BMW, Merci (persze, az M és AMG modellek már más tészta), vagy éppen egy RX8-as. Az a hang…. Eszméletlen! Pár perc múlva rövid utunk véget is ért, hiszen megérkeztünk a romhoz, kezdődhetett a fotózás!

A fényképekért és az írásért köszönet a Keréknyom blognak!

ecotrex

Kapcsolódó tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

'Fel a tetejéhez' gomb