fbpx

Kisorsoltuk a RetróVasak Ladáját!

Vasárnap már egy hete lesz annak, hogy 2438 kilométert követően véget ért a retrovasak.hu idei túrája, a Lada-kaland. Még mindig zsong a fejünk a rengeteg élménytől, szükség volt pár napra, hogy rendezzük a sorainkat, de a történet nem áll meg! Két fontos feladatunk maradt még, az egyik a sorsolás – amit ma a terveinkhez hűen meg is tartottunk -, a másik pedig a majdani átadás lesz, erről a cikk második felében olvashattok!

Lada-kaland Lada-kaland

De most jöjjön a lényeg: nagyon sokan szálltatok játékba az 1982-es Lada 1200s-ünkért, melynek az órája mindössze 91.580 kilométert mutat, így hát nem is csoda, hogy a kalandot hiba nélkül, tökéletesen teljesítette az autó! Mivel több száz nevet, utalási adatot, e-mail címet és lakcímet kellett összefésülnünk, illetve a visszaigazoló értesítések is egyesével lettek kiküldve, ezért az elmúlt napokban sem tétlenkedhettünk, mellette pedig izgatottan vártuk, hogy ki lesz a nyertesünk! A sorsolást a tavalyihoz hasonlóan véletlenszám-generátorral végeztük el, Fortuna istennő kiszemeltje ezúttal Mogyoróssy Edina (Debrecen) volt, ezúton is szeretnénk gratulálni, a Ladánknak te leszel az új gazdája!

Az átadás a hajdúböszörményi Veterán Kulturális Egyesület jubileumi kiállításán lesz, augusztus 19-én, a Bocskai István téren ünnepélyes keretek között adjuk át az autó kulcsát (és persze a Ladát is), a rendezvényről bővebb információkat ide kattintva találhattok.

blank

Szintén örömmel tudatjuk, hogy a támogatói összeg 30%-a a RetróVasak által kiegészítve mintegy 100.000 forintot tesz ki, melyből az Örömhír Általános Iskolát támogatjuk. Az intézmény célja új iskolapadok vásárlása, egy asztal két székkel 26.000 forintba kerül, így 8 nebuló új padokban kezdheti meg szeptemberben az évet! Köszönjük, hogy ilyen sokan a kezdeményezésünk mellé álltatok. Mint ahogy már korábban is említettük, a fennmaradó összegből a II. RetróVasak találkozó szervezését finanszírozzuk, hogy továbbra is ingyenes maradhasson mind a kiállítás, mind a részvétel!

Bár két feladatot emlegettem, akad még itt egy harmadik is, méghozzá a Lada-kaland fotópályázatának a zsűrizése, a legjobb 3 kép „versenye” az Instagramunkon! Erre a jövő héten kerítünk sort, és természeten külön cikkben közöljük a kialakult végeredményt.

Bense Róbert

A Lada-kaland támogatói: Lada HungaryForex Kft.Retro-Auto Kft.Groho Team Kft.Fortuna Bt.Vacer Trade Kft.

ecotrex

Kapcsolódó tartalmak

'Fel a tetejéhez' gomb