fbpx

Legendás buszok a múltból

Itt az új De Agostini gyűjtemény 1:72 méretarányú fém buszmodellekkel!

Ide kattintva rendelheted meg a sorozatot, a RETROBUS19 promóciós kódot használva pedig előfizetésed mellé ajándékba kapsz egy egyedi Legendás buszok a múltból egérpadot is, az előfizetéssel pedig számos további retró meglepetés is jár!

blank

Hamarosan megjelenik a De Agostini kiadó Legendás buszok a múltból sorozata, amelyben izgalmas történeteket, tényeket és érdekességeket találhatsz a régi idők legendás buszairól. A magazinokban olvashatsz az autóbuszok történetéről, s megtudhatod, mitől váltak különlegessé és hogyan működtek a gyakorlatban. Az egyedi, valósághű ábrákon és infografikákon keresztül még több információt szerezhetsz a buszokról. Az újsághoz járó egyedülálló, 1:72 méretarányú fémmodellek mellett izgalmas történeteket is megosztunk veled.

blank

blank

A gyűjteményben többek között olyan legendás buszok modelljeire tehetsz szert, mint az Ikarus 66, a Škoda 706 RTO, az IFA H6b, az Ikarus 311, a Leyland RTW 75 vagy a ZIS-155. Az egyedi, 1:72 méretarányú fémbuszok mellett bemutatók olvashatóak a márkáról és a gyártóról, és pontos leírást kapsz a buszok műszaki paramétereiről.

Ismerd meg a legendás buszok valódi történetét, repülj velük vissza a múltba, és szerezd meg az összes buszmodellt! Az előfizetők részére a kedvezményes ár mellett számos retró ajándékot és ingyen házhoz szállítást biztosít a De Agostini. 

blank

Gyűjtsd össze a régi autóbuszok egyedülálló sorozatát! Rendeld meg a gyűjteményt 2019. 09. 17-ig az alábbi weboldalról, ahol bele is lapozhatsz az első számba:

Használd a személyes promóciós kódodat RETROBUS19, és előfizetésed mellé egy egyedi Legendás buszok a múltból egérpadot kapsz! Az ajándékot a 9. csomaggal kapod meg.

blank

(x)

ecotrex

Kapcsolódó tartalmak

'Fel a tetejéhez' gomb