fbpx

Magyarországról Portugáliába indultak a Minik

A fővárosi Bálna komplexumtól indultak útnak a Minik, hogy egy mintegy 3 000 kilométeres kaland után a márka legnagyobb seregszemléjének, a Nemzetközi Mini Találkozónak (International Mini Meeting) otthont adó portugál Praia de Mira városába érkezzenek.

Minik

A klasszikus autók flottája egy 1991-es fekete Mini Mayfair modellből – mely motorháztetején a Queen zenekar egyik lemezborítójának mintáját hordozza –, egy 1991-es British Racing Green Mini Balmoral kivitelből, valamint egy 1972-es piros Austin Mini-ből áll. A lelkes Mini rajongói konvoj május 15-én érkezik meg Lisszabonba, majd onnan az óceánparton haladva május 17-én érkeznek Praia de Mira-ba, a Nemzetközi Mini Találkozó helyszínére. Az immár 40. alkalommal megrendezendő Nemzetközi Mini Találkozó résztvevőit a homokos óceánpart és a lagúnák mellett számtalan izgalmas program várja, a koncertektől kezdve a sportversenyeken és a Minis kiegészítők piacán át a helyi autós kalandozásokig.

Minik

A várhatóan több ezer Minit felvonultató fesztiválra induló hazai autók indulási helye sem véletlen: múlt hét végétől május 21., hétfőig a brit prémiummárka klasszikus és vadonatúj modelljeié a főszerep a Bálna környékén. A Mini Experience Budapest rendezvény keretében a márka teljes palettája megtekinthető és számos modell ki is próbálható.

A tavalyi Mini Találkozós beszámolónkat ide kattintva olvashatjátok!

ecotrex

Kapcsolódó tartalmak

'Fel a tetejéhez' gomb