fbpx

Megszállják a Minik Írországot

A 2017-es Nemzetközi Mini Találkozónak az írországi Westport House kemping ad otthont. A szervezők mintegy 3000 rajongót és közel 1200 darab klasszikus négykerekűt várnak.

2017. május 25-28. között megszámlálhatatlanul sok Mini modell veszi birtokba az Írország nyugati partján fekvő Westport House kempinget, miután a hivatalos ír márkaklub ad otthont az idei Nemzetközi Mini Találkozónak. A szervezők a négynapos eseményre mintegy 3000 rajongót és büszke tulajdonost várnak, akik az előzetes számítások szerint közel 1200 darab régi és új autót gurítanak a nagyközönség elé.

m1

A találkozóra kilátogató családok szórakozásáról a legendás kisautók és a modern egyéniségek kiállításán túl számos interaktív program gondoskodik, a Mini kincsvadászattól és a Mini-tulajdonosok játékos olimpiájától kezdve, a szlalom-versenyeken és a járműszépségversenyeken keresztül, egészen a helyi sajátosságnak számító „Wild Atlantic Way” kalandtúráig és a „Puc Fada” ügyességi versenyig. A 2017-es Nemzetközi Mini Találkozó díszvendége a legendás ír autóversenyző, Mervyn Johnson és az 1964-es Monte Carlo Rali abszolút győztese, a klasszikus Minivel diadalmaskodó Paddy Hopkirk lesz.

blank

Tekintve, hogy a találkozó egyik első számú partnere a brit gyártó egyik legnagyobb ír márkakereskedésének számító Colm Quinn Mini, a rendezvény idén sem csupán a régmúlt klasszikusainak állít emléket. „Nem minden nap látunk vendégül Írországban ekkora volumenű fesztivált, így hatalmas örömmel tölt el minket, hogy a 2017-es Nemzetközi Mini Találkozó részesei lehetünk. Gratulálunk az írországi Mini klubnak, amiért sikerült ide csábítaniuk ezt a világméretű eseményt” – fogalmazott Colm Quinn, a márkakereskedés tulajdonosa.

m3

A szervezők választása a lélegzetelállítóan gyönyörű elhelyezkedés és a kiváló szabadidős lehetőségek okán esett a nyugati parti Westport House kempingre, amely történelmi múltjának és pozitív energiáinak köszönhetően garantáltan minden kilátogatót egy életre szóló élménnyel ajándékoz meg. A festői szépségű tájon a szervezők a rajongók családját is számtalan programmal, bemutatóval, vetélkedővel és játékkal várják, miközben a Colm Quinn Mini a brit prémiumgyártó legújabb egyéniségeit is reflektorfénybe gurítja.

A 2017-es Nemzetközi Mini Találkozó a rajongók és a családtagok mellett az érdeklődőket is nagy szeretettel várja, a jegyek már most elérhetők az esemény hivatalos weboldalán (www.imm2017.ie). Az egész hétvégére szóló kempingbelépő fejenként 95 euróba kerül, míg a vasárnapi napi jegy 10 euró, az autóval érkezőknek pedig 20 euró. A szervezők a gyermekeknek díjtalan belépést biztosítanak.

m2

A Nemzetközi Mini Találkozó évről évre a rajongók egyik legfontosabb eseménye, amelyen a legnagyobb Mini klubok mellett a brit prémiumgyártó márkatörténetének összes modellje tiszteletét teszi. A British Motor Corporation által 1961-ben gyártott első Mini Cooper mellett a márka újjászületésének klasszikusai és a legújabb modellek is felvonulnak. Hiszen legyen szó akár idősről, akár újról, múltról vagy jelenről, a Mini mindig is az egyediség négykerekű szimbóluma volt.

A Nemzetközi Mini Találkozó 1978 óta minden évben összehozza a brit gyártó rajongóit, akik néhány napon át a világ minden tájáról érkezve osztoznak a márka iránti szenvedélyben, a legendás történetekben és a közös élményekben. A Németországból induló kezdeményezés híre rövid időn belül mindenhová eljutott, a hagyományőrző találkozót így a szervezők évről évre másik országban hívják életre. A Mini-rajongóknak és a kikapcsolódásra vágyóknak május 25-28. között a Westport House a lehető legkiválóbb választás.

ecotrex

Kapcsolódó tartalmak

'Fel a tetejéhez' gomb