fbpx

RetróVasak Találkozó – ahogy ti láttátok

Tegnap már lehoztuk az idei találkozónk összefoglalóját, a mi szemszögünkből ez volt a „A találkozó”, nem győzzük feldolgozni az élményeket! Ami azonban ennél sokkal fontosabb, az az, hogy ti, látogatók, támogatók, kiállítók, segítők és persze a sajtó milyen visszhangokkal tekint vissza a tapolcai RetróVasak-forgatagra!

Először is köszönjük, hogy előzetesen is számos oldalon megjelent az eseménynaptárban a találkozó, többek között a Likebalaton.hu, a Programturizmus.hu és az Alapjarat.hu is feltüntette a tapolcai eseményt! Továbbá a helyi média is segítségünkre volt, a Tapolcai Újság és a Tapolcai Televízió is beszámolt előzetesen és utólag is a IV. RetróVasak Találkozóról, itt megnézhetitek az elkészült kisfilmet, örülünk, hogy ilyen formában is meg lett örökítve, nem mellesleg mi is készülünk majd egy videóval, de az még készülőfélben van.

A találkozón készült fotókból sem volt hiány, mi is rengeteget kattintgattunk a fényképezőnkkel, de Bús Dorka jóvoltából igazán profi képek is készültek, lapozzátok végig a galériákat, igazán hálásak vagyunk a fotókért!

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/dorkabus/posts/1363871560431789″ bottom=”30″] [fb_pe url=”https://www.facebook.com/dorkabus/posts/1364665257019086″ bottom=”30″]

Rengeteg visszajelzést kaptunk már a helyszínen, hogy milyen jó ötlet a tombola, illetve örömmel vennétek a programok között egy autós-motoros felvonulást is a jövőben. Utóbbival kapcsolatosan még sok átgondolnivalónk van, mert ennyi járművet mozgatni nem egyszerű feladat, de rajta vagyunk az ügyön! A tombola sikere pedig a Lotus Cleaning és a Suzuki Barta felajánlásainak is köszönhető, továbbá a RetróVasak csapatának is, Kajári Zoltán és László Ferenc családostól érkeztek és közösen biztosították a becsületes és vidám hangvételű sorsolást. Amiről szintén sokan kérdezősködtetek, azok a retrovasak.hu termékek, bővült a paletta, nincs még fenn minden új logós ajándéktárgy, de érdemes körülnézni a webshopunkban.

Bízunk benne, hogy Dobó Zoltán polgármester jóslata alapján 2020-ban is egy hasonlóan színvonalas találkozót tudunk szervezni Tapolcára, figyelünk a hangotokra, úgyhogy ha bármilyen észrevételetek van, küldjétek el facebook-on, vagy az info@retrovasak.hu e-mail címre, személyesen válaszolunk az üzenetekre!

Ha pedig lemaradtatok volna az összefoglalóról, akkor katt ide:

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/retrovasak/posts/1128886000635049″ bottom=”30″]

Bense Róbert

ecotrex

Kapcsolódó tartalmak

'Fel a tetejéhez' gomb