fbpx

Škoda-kaland – megvan a nyertesünk

Elképzelt dobpergés, emelkedő pulzus, gyöngyöző homlok, táguló pupilla – nos, nagyjából minden évben ezek a jelenségek kísérik a sorsolást, legalábbis ami minket illet. Különleges pillanat ez, hiszen ilyenkor derül ki, hogy ki viheti majd haza azt az autót, ami hónapokon keresztül a mindennapjaink része volt, mind olvasói, mind a kaland résztvevőinek szempontjából. Talán nem kell már bemutatnom az 1979-es 105S történetét, igyekeztünk minden részletre kiterjedő képet adni róla, és mint az elmúlt két évben, úgy idén is kisorsoltuk kalandozásaink végeztével szeretett RetróVasak-járgányunkat!

Rengetegen játszottatok, a kvízkérdések jelentős részére helyesen adtátok meg a választ, ami azért is öröm, mert ez is azt mutatja, hogy aktívan figyelemmel követtétek a történéseket. Szintén nagyon fontos, hogy a támogatásotoknak hála egy szép, kerek összeggel tudjuk segíteni a Biatorbágyi Diákokért Nebuló Alapítványt. Egészen pontosan 100.000 forintot nyújthatunk át nekik.

De ne szaporítsuk tovább a szót…

A sorsolást idén is véletlenszám-generátor segítségével bonyolítottuk le, a játékban mindazok vettek részt, akik helyesen válaszoltak a kvízre, valamint támogatták a túrát. 2018-ban pedig Fortuna istennő Varga Ádám (Budapest) kezébe adta a slusszkulcsot, kérlek, ha ezt a cikket olvasod, vagy láttad az értesítő e-mailt, vedd fel velünk a kapcsolatot! De ami még fontosabb: gratulálunk, tiéd a Škoda! 🙂

blank

blank

Az átadót idén a III. RetróVasak Találkozón tartjuk meg szeptember 8-án, és azoknak sem kell csüggedniük, akik most lemaradtak a Škodáról, hiszen a találkozónkon kisorsolunk egy Babettát a tombolázók között. Már eleve a tombola, meg a Babetta szavak garanciát adnak az ízig-vérig retró hangulatra, szóval arra buzdítanék mindenkit, hogy jöjjön el 8-án!

Ezúton is köszönjük a játékosoknak, a támogatóknak, az érdeklődőknek, és minden RetróVasak olvasónak, hogy figyelemmel követtétek a Škoda-kalandot, találkozunk az átadón, ahol már a jövő évi autónk is ott lesz, egy Dacia 1310 személyében!

Bense Róbert

A Škoda-kaland fő támogatói: Duna Autó Zrt.Suzuki Barta CégcsoportFortuna Bt.Vacer Trade Kft., PlázaCopy Siófok,  A Paksi Kávé, Rainbow Car Bt.Motoparts Webáruház, DS Car Autómentő Kft., Unique Store Kft.

skoda karoq

blank

suzuki paks

fortuna bt

sunny radler

paksi kávé

motoparts

blank

ds car

blank

ecotrex

Kapcsolódó tartalmak

'Fel a tetejéhez' gomb