fbpx

Škoda-kaland – megvan a nyertesünk

Duna Auto

Elképzelt dobpergés, emelkedő pulzus, gyöngyöző homlok, táguló pupilla – nos, nagyjából minden évben ezek a jelenségek kísérik a sorsolást, legalábbis ami minket illet. Különleges pillanat ez, hiszen ilyenkor derül ki, hogy ki viheti majd haza azt az autót, ami hónapokon keresztül a mindennapjaink része volt, mind olvasói, mind a kaland résztvevőinek szempontjából. Talán nem kell már bemutatnom az 1979-es 105S történetét, igyekeztünk minden részletre kiterjedő képet adni róla, és mint az elmúlt két évben, úgy idén is kisorsoltuk kalandozásaink végeztével szeretett RetróVasak-járgányunkat!

Rengetegen játszottatok, a kvízkérdések jelentős részére helyesen adtátok meg a választ, ami azért is öröm, mert ez is azt mutatja, hogy aktívan figyelemmel követtétek a történéseket. Szintén nagyon fontos, hogy a támogatásotoknak hála egy szép, kerek összeggel tudjuk segíteni a Biatorbágyi Diákokért Nebuló Alapítványt. Egészen pontosan 100.000 forintot nyújthatunk át nekik.

De ne szaporítsuk tovább a szót…

A sorsolást idén is véletlenszám-generátor segítségével bonyolítottuk le, a játékban mindazok vettek részt, akik helyesen válaszoltak a kvízre, valamint támogatták a túrát. 2018-ban pedig Fortuna istennő Varga Ádám (Budapest) kezébe adta a slusszkulcsot, kérlek, ha ezt a cikket olvasod, vagy láttad az értesítő e-mailt, vedd fel velünk a kapcsolatot! De ami még fontosabb: gratulálunk, tiéd a Škoda! 🙂

Az átadót idén a III. RetróVasak Találkozón tartjuk meg szeptember 8-án, és azoknak sem kell csüggedniük, akik most lemaradtak a Škodáról, hiszen a találkozónkon kisorsolunk egy Babettát a tombolázók között. Már eleve a tombola, meg a Babetta szavak garanciát adnak az ízig-vérig retró hangulatra, szóval arra buzdítanék mindenkit, hogy jöjjön el 8-án!

Ezúton is köszönjük a játékosoknak, a támogatóknak, az érdeklődőknek, és minden RetróVasak olvasónak, hogy figyelemmel követtétek a Škoda-kalandot, találkozunk az átadón, ahol már a jövő évi autónk is ott lesz, egy Dacia 1310 személyében!

Bense Róbert

A Škoda-kaland fő támogatói: Duna Autó Zrt.Suzuki Barta CégcsoportFortuna Bt.Vacer Trade Kft., PlázaCopy Siófok,  A Paksi Kávé, Rainbow Car Bt.Motoparts Webáruház, DS Car Autómentő Kft., Unique Store Kft.

skoda karoq

suzuki paks

fortuna bt

sunny radler

paksi kávé

motoparts

ds car

ecotrex

Kapcsolódó tartalmak

'Fel a tetejéhez' gomb