fbpx

Škoda-kaland – útiterv, helyszínek, találkozási pontok

Csakúgy, mint az elmúlt két évben, idén is sokat tanakodtunk azon, hogy Škoda-kaland milyen útvonalon haladjon végig. Míg a tavaszi, csehországi karikánknál viszonylag egyszerű dolgunk volt, addig a túra nyári, fő szálát bizony hosszabb ideig kellett bogozgatni, lévén nem 3 nap, hanem 3 hét útvonaltervét kellett összerakni. Mostanra nagyjából teljes lett a kép, ami szintén biztossá vált, hogy július 2-től július 23-ig tart a Škoda-kaland!

Skoda-kaland

Ezúttal is igyekeztünk úgy kidolgozni az útvonaltervet, hogy szerepeljenek benne új- és visszatérő helyszínek, találkozási pontok, veterános események, természeti látványosságok, oldtimer autós/motoros gyűjtemények. A program változatossága miatt akadhatnak szervezés alatt álló napok, de szépen-lassan minden a helyére kerül, ezen cikk is frissül, amennyiben bármi változás történik a tervezetben. (*update /06.28-án/ – július 3-ára véglegessé vált a Soltvadkerti Motor Múzeum látogatása, 4-ére Kiskunhalasra megyünk, 7-én bekerült a programba a Keszthelyi Škoda Találkozó, ezzel együtt a Komáromi nap 13-ára lett áthelyezve, bekerült egy paksi és egy medinai állomáspont, ezzel együtt a pátyi látogatásunk kikerült, 23-án pedig még Egerbe is elgurulunk végszóként.) FIGYELEM: A PÁZMÁNDI TALÁLKOZÓ KONVOJÁHOZ NAGYVENYIMEN, A VARGA FOGADÓNÁL CSATLAKOZUNK, 15 ÓRA MAGASSÁGÁBAN!

A nyilvános találkozási pontokon (pl. találkozók) kívül is szívesen összefutunk akár Škodásokkal, akár más retró járgány birtokosaival, akik szeretnének velünk találkozni, és viszontlátni online hasábjainkon autójukat, motorjukat, azonban kérjük, hogy akár csak az előző években, most is lehetőleg egyeztessünk előzetesen. Legegyszerűbben ezt a RetróVasak facebook-oldalán, üzenet formájában tudjuk megejteni.


Támogasd a túrát, nyerd meg a Škodát!


Csatlakozzatok hozzánk Instagramon is, ha naprakészek szeretnétek maradni a Škoda-kalanddal kapcsolatosan!

A Škoda-kaland fő támogatói: Duna Autó Zrt.Suzuki Barta CégcsoportFortuna Bt.Vacer Trade Kft., Motoparts Webáruház, DS Car Autómentő Kft., A Paksi Kávé, Mohai Kárpit

Skoda Karoq

Suzuki Barta

Sunny Radler

Fortuna Bt.

Paksi kávé

Motoparts

DS Car

ecotrex

Kapcsolódó tartalmak

'Fel a tetejéhez' gomb