Škoda-kaland – támogasd a túrát, nyerd meg a Škodát

Kedves Olvasóink, a játék lezárult, átadtuk a 105S-t! 2019-ben is nyerhettek, méghozzá egy Daciát, részletekért kövessétek a Dacia-kaland rovatunkat.


Akik az elmúlt években figyelemmel követték a túráinkat – 2016-ban a Trabant-kalandot, 2017-ben pedig a Lada-kalandot -, azoknak vélhetően nem mondunk újdonságot azzal, hogy utazásunk végeztével ezúttal is kisorsoljuk a legfontosabb főszereplőt, azaz idén egy 1979-es Škoda 105S-t! Egészen pontosan őt:

blank

A játékban történő részvételhez most is mindössze két dologra lesz szükség, az egyik, helyesen megválaszolni a lentebb található kvízt (és megadni a nevedet, címedet, illetve az e-mail címedet, amit csak és kizárólag az esetleges értesítés esetén használunk, harmadik félnek nem adjuk ki), valamint támogatni a kalandunkat minimum 1046 forinttal (természetesen többel is lehet), a többit pedig már csak Fortuna istennőre kell bízni!


Íme a kvíz, amit helyesen kell kitöltenetek, hogy részt vehessetek a sorsoláson:

A kérdésekre a válaszokat meglelhetitek a Škoda-kaland már eddig megjelent előzménycikkeiben, olvassatok figyelmesen, válaszoljatok helyesen, játékra fel!

Illetve a további infók és a számlaszám, ahová érkezhetnek a támogatói összegek:

Számlaszám: 

10701087-47689204-51200002

Kedvezményezett neve:

Autotveszek.hu Kft.

Átutalás közleménye:

Név / Skoda-kaland

A befizetést igazoló számlát e-mailes formában küldjük meg a sorsolás időpontjáig a játékosainknak. A hivatalos játékszabályzat ide kattintva olvasható el. Mindenkinek sok szerencsét kívánunk! 🙂


Ami a Škoda 105S-t illeti, egészen augusztus 17-én éjfélig játékba lehet szállni érte, augusztus 21-én sorsolunk (ezen a napon facebook-oldalunkon, valamint weboldalunkon is közzétesszük az eredményt), az átadás pedig a szeptember 8-ai RetróVasak Találkozón lesz, ahol ünnepélyes keretek között nyújtjuk át a slusszkulcsot a szerencsés nyertesnek!

A játékból befolyt összeget idén is két részre osztjuk, a beérkezett pénz 30%-a a Biatorbágyi Nebuló Alapítvány számára lesz elkülönítve, melyet természetesen idén is kiegészítünk, csakúgy, mint az elmúlt két esztendőben, amikor a Bátor Tábort, valamint az Örömhír Általános Iskolát támogattuk veletek közösen! A másik részét a III. RetróVasak Találkozó szervezésére fordítjuk, idén a tervek szerint szeptember 8-án tartjuk meg a rendezvényt, várunk mindenkit szeretettel, ha az előző találkozónkról szeretnétek látni egy kis kedvcsinálót, akkor katt ide.

blank

Továbbá fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy bármennyivel is támogatjátok a túrát, a leglényegesebb a Škoda-kaland által nyújtott közösségi élmény, a szórakozás és a szórakoztatás, valamint a nemes cél, amiért közösen küzdünk! Legyetek idén is részesei a retrovasak.hu túrájának, kövessétek az útvonalunkat, és találkozzunk akár útközben, akár szeptemberben!

Csatlakozzatok hozzánk Facebook-on és Instagramon is, ha naprakészek szeretnétek maradni a Škoda-kalanddal kapcsolatosan! A túrát pedig ide kattintva tudjátok követni!

Bense Róbert


A Škoda-kaland fő támogatói: Duna Autó Zrt.Suzuki Barta CégcsoportFortuna Bt.Vacer Trade Kft., A Paksi Kávé, Rainbow Car Bt.Motoparts Webáruház, DS Car Autómentő Kft., Unique Store Kft.

skoda karoq

suzuki paks

fortuna bt

sunny radler

paksi kávé

motoparts

blank

ds car

blank

zparts autóalkatrész
Lotus Cleaning retrovasak.hu
'Fel a tetejéhez' gomb