fbpx

Szeretnétek nyerni egy távirányítós Škodát?

Közeledik a IV. RetróVasak Találkozó, melyet szeptember 21-én, Tapolcán rendezünk meg. Az eseményre már több mint 120 járművel regisztráltak, aki nem szeretne lemaradni, az az alábbi cikkben található regisztrációs ív kitöltésével tudja jelezni részvételi szándékát. Van egy jó hírünk azoknak is, akik nem retró járgánnyal érkeznek: lehet, hogy azzal távoztok! Igaz távirányítós formában…

blank

Már a tavalyi találkozón is volt tomobolasorsolás, akkor egy Babettát sorsoltunk ki, azóta is emlegetjük a piros mopedet, melyet egy fiatal pár vihetett haza. Most egy kézben is hazavihető, de legalább olyan értékes és szórakoztató főnyereményt találtunk ki számotokra!

blank

blank

A fotókon szereplő Škoda távirányítós autó gyerekek és felnőttek számára is remek móka, tapasztalatból beszélünk, hiszen a retrovasak.hu csapatának is van egy belőle, pont ilyen kék színűben, mint ami ezen a bemutató videón is látható.

A tombolára bocsájtandó darab fehér, 1:14-es méretarányú, elöl-hátul világítanak a lámpái és hátrafelé is tud menni, nem mellesleg igazán fürge! Úgyhogy mindenkit csak arra tudunk buzdítani, hogy vegyetek egy tombolaszelvényt a szeptember 21-ei RetróVasak Találkozón!

A találkozó eseményéhez itt tudtok csatlakozni!

ecotrex

Kapcsolódó tartalmak

'Fel a tetejéhez' gomb