fbpx

Trabant-kaland – fényképezz és nyerj

Nem kell mást tenned, mint elővenni a telefonodat, fényképeződet, és lekapni a Trabinkat a túra időtartama alatt, majd beküldeni nekünk a végeredményt! Értékes nyeremények ütik a markukat a legjobb képek elkészítőinek!

Június 22. és július 13. között mindegy, hogy világosban, sötétben, Tolnában, vagy Baranyában, esőben, netán szikrázó napsütésben készítesz képet a RetróVasak Trabantjáról, mindössze annyi dolgod van vele, hogy elküldöd az info@retrovasak.hu e-mail címre. A beérkezett fotókat nem facebookon szavaztatjuk, még csak nem is instagramon, hanem maga az útitársam, egyben a Trabant-kaland fő fényképezőgép-hordozója, Csenge fogja zsűrizni, hiszen fotós elismerésekkel és kiállításokkal a háta mögött igen hiteles a szava ebben a témában! Fontos, hogy a „Trabivadászat” közben ne veszélyeztesd se a saját, se mások, se a mi, valamint a Trabant épségét, csak egy darab képet küldj, és lehetőleg adj neki címet. Szintén lényeges, hogy a túra alatt kissé máshogyan lesz felmatricázva az autó, de azért akad jó néhány ismertetőjele azon kívül is, hogy Trabi, ráadásul retrovasak.hu felirat is lesz rajta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Na de térjünk végre a nyereményekre! Csenge a három legjobb képet fogja kiválasztani, ezeket pedig az alábbi módon díjazzuk:

blank
  1. helyezett: 30.000 forint értékű vásárlási utalvány a motorolajat.hu felajánlásából, illetve egy retrovasak.hu ajándékcsomag (1 db retrovasak.hu logós póló, bögre, Trabis kulcstartó – a www.prkstore.com felajánlásából)
  2. helyezett: 15.000 forint értékű vásárlási utalvány a motorolajat.hu felajánlásából, illetve egy retrovasak.hu ajándékcsomag (1 db retrovasak.hu logós póló, bögre, Trabis kulcstartó – a www.prkstore.com felajánlásából)
  3. helyezett: retrovasak.hu ajándékcsomag (1 db retrovasak.hu logós póló, bögre, Trabis kulcstartó- a www.prkstore.com felajánlásából)

A nyerteseket e-mailben értesítjük, a többi beküldött képből pedig galériák készülnek, melyek felkerülnek a retrovasak.hu-ra, szóval június 22-től élesítsétek a reflexeiteket, exponálásra felkészülni!

Ne feledjétek, hogy másik játékunkban magát a Trabantot van lehetőségetek megnyerni, a részletekért kattintsatok a linkre: retrovasak.hu/tamogasd-a-kalandot-nyerd-meg-a-trabantot/

A Trabant-kalanddal kapcsolatos cikkeinket pedig itt érhetitek el: retrovasak.hu/category/trabant-kaland/

Bense Róbert

ecotrex

Kapcsolódó tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

'Fel a tetejéhez' gomb