fbpx

TWK Népautós Szilveszter 2018

A Trabant-Wartburg Klub a hagyományaihoz hűen idén is megtartja szilveszteri találkozóját. December 31-én a Pólus Center külső parkolójába várják az érdeklődőket és a 25 évnél idősebb járműveket a szervezők. Alább változtatás nélkül a hivatalos beharangozót olvashatjátok, az eseményről további információk ide kattintva érhetőek el. A tavalyi rendezvényről itt érhettek el egy galériát.

blank

„Kedves Klubtagjaink és Veterán Járműves Barátaink!

A Közlekedési Múzeum rekonstrukciója ellenére sem múlhat el az idei év Szilveszteri Találkozó nélkül, ezért szeretettel várunk benneteket a Pólus Center külső, Homasita felőli parkolójában egy kötetlen, beszélgetős összejövetelre. A Trabantok, Wartburgok, Barkasok mellett idén is számítunk a többi szocialista ország gyöngyszemeire, valamint a retro hangulat jegyében a 25 évnél idősebb nyugati járművek jelenlétére is. Beszélgetés, eszmecsere, jó hangulat garantált. Alkatrész csere-bere, adás-vétel nem kereskedelmi mennyiségben megengedett.

blank

Ha az autók között járkálva már átfagytunk és megéheztünk, az üzletközpontban van étkezési, bevásárlási és szórakozási lehetőség is. Szervezett és biztosított felvonulás nem lesz, de szokás szerint, önkéntes alapon, kis csoportokban el fogunk indulni a Hősök tere és az Andrássy út felé az M3-as bevezetőn, amely ezen a szakaszon ingyenes. Indulás a belváros irányába 13:00-kor. Áthaladunk a városligeten, a Hősök terén, végigmegyünk az Andrássy úton, majd visszafordulunk a Széchenyi téren, újból Andrássy út és végül megállunk a Hősök terén.

Érkezés a Hősök teréhez 13.30 körül. A tér szélén történő megállást a XIV. kerületi Rendőrkapitányság engedélyezte 13:30-tól 14.20-ig, de a kövezetre nem állhatunk fel! Kérünk benneteket, hogy konvojban haladva is tartsátok be a KRESZ-t, továbbá fokozottan figyeljetek egymásra.

Kezdés: 2018. december 31. /hétfő/ 10:00
Helyszín: Pólus Center külső parkoló, a Homasita felől: tinyurl.hu/VQjS/
1152 Budapest, Szentmihályi út 131.
GPS: 47.552475, 19.143916
http://www.polus.hu/hu/

Boldog Karácsonyt, és Eredményekben Gazdag, Boldog Új Évet Kívánunk Nektek!

Trabant-Wartburg Klub”

ecotrex

Kapcsolódó tartalmak

'Fel a tetejéhez' gomb