fbpx

Újra Off-Road show az AMTS-en

Tavaly először örvendeztette meg hazánk legnagyobb autós rendezvénye, az AMTS Autó Show a terepautózás szerelmeseit. A szezonnyitó 10, önmagában is teljes értékű rendezvényként működő tematikája mellé, immáron második alkalommal érkezik programként az Off-Road Show és kiállítás!

Vadonatúj épített pályával, kibővített nyomvonalakkal és a tavalyinál jóval nagyobb területen jelentkezik ismét az AMTS Off-Road szekciója, melyen nyitástól-zárásig folyamatosan dübörögnek majd az ország minden tájáról érezett terepjárművek.Nem csak a gépszörnyek által felszántott terep lesz új, de a szervezők a teljes területet átrendezték, hogy a látogatók minél jobban kivehessék részüket a pályán zajló akciókban – akár nézőként, akár az Off-Road taxik utasaként!

blank

A program keretei között nem csak a legnagyobb hazai versenyzőkkel és versenysorozatokkal találkozhatnak a látogatók, hanem a lelkes GPS koordináta-hajhász kalandtúrás szerveződésekkel is. Idén különösen erős lesz az amerikai 4×4-es kiállítói vonal is, ezt erősíti a Site by Site kategória, emellett több, egyedileg épített csővázas izom-buggy is kimerészkedik majd a nagy nyilvánosság elé.

blank

A cél ismételten egy valódi családi élményhétvége prezentálása a nagyérdeműnek, ahol bárki átérezheti is a terepjárózás igazi hangulatát. Hiszen az off-road mindekié: kevesen tudják, hogy ez a hobbi nem feltétlenül a versenyzésről szól, hanem remek szabadidős elfoglaltság is. Számos remek szervezett út, kalandtúra érhető el Magyarországon, melyek minden korosztály számára izgalmas kikapcsolódást nyújtanak. A túrákról, valamint, hogy miként érdemes belevágni az off-roadozásba, minden infót megtudhatnak az érdeklődők a boxutcában felsorakozó kiállítóktól.

blank

Debütálnak a nagy vasak is! Igazi izgalmakat ígér az Euro 4×4 Truck Trial nehézgépek megjelenése, ez a kategória most először mutatkozik be az AMTS-en. A modernnek számító Mercedes terepgépek mellett többek között egy magyar gyártású, 1968-as évjáratú izmosított Csepel D344 teherautó is látható lesz kint, amit teljesen átalakítottak a nemzetközi Truck Trial versenyeken való induláshoz.

Technikai ínyencség – az általános versenyfelszereléseken túl – a jármű speciális hűtője, amely a levegőtartállyal együtt hátra került a platóra, külön-külön fékezhető kerekek, a menet közben is kapcsolható levegős difizár, valamint a masszív bukókeret.

A járműveket azonban nem csak nézni lehet: a legbátrabbak idén is beülhetnek a sofőrök mellé az off-road taxizás keretei között. A program mellé idei újdonságként jelentkezik gyerekeknek és családoknak szánt mini off-road pálya is.

blank

AMTS OFF-ROAD PROGRAMOK ÉS INFORMÁCIÓK
  • Off-Road és triál show: pénteken 2, szombaton és vasárnap 3-3 alkalommal (pontos időpontok itt!)
  • Off Road Taxi: jelentkezés és időpont foglalás a „D” betűvel megjelölt járművekre regisztrációs sátorban. A várható nagy érdeklődésre való tekintettel érdemes minél előbb lefoglalni az időpontokat!
  • Off-Road Taxi árak: egyéni: 3.000 Ft, páros: 5.000 Ft, családi (2 felnőtt és 2 gyermek): 7.000 Ft

További infók, közvetlenül a szervezőktől: offroad@amts.hu

ecotrex

Kapcsolódó tartalmak

'Fel a tetejéhez' gomb