fbpx

Valóra vált a 9 éves Peti álma

Amikor a gyermeki rajongás találkozik az önzetlen követőinkkel, hasonlóan szép eseményeknek lehetünk szemtanúi, mint legutóbb, amikor Kalla Petit lephettük meg.

Hudson Hornet

Muszáj megosztanunk veletek egy kedves történetet. Hétről-hétre bemutatunk Nektek gyönyörű retro autókat, elmeséljük az életútjukat, most viszont egy szívmelengető esetről szeretnénk beszámolni.

Szülőként bármit megadnánk, hogy hálától csillogó szemmel mosolyogva lássuk gyermekünket. Hasonló indíttatásból keresett meg minket a 9 éves Kalla Peti édesapja, hogy segítsünk neki maradandó örömöt szerezni kisfiának. Peti teljesen odavan a Verdák című rajzfilmből ismert Hudson Hornet kocsiért, és régóta szerette volna élőben látni a modellt.

Hudson Hornet

Hudson Hornet

Édesapja a retrovasak.hu oldalunkon keresztül vette fel velünk a kapcsolatot, hogy megkérdezze: mi a módja annak, hogy fiának teljesítse kívánságát, és élőben láthasson egy Hudson Hornet autót?

Hudson Hornet

Mivel az ismeretségi körünkben senkinek nem volt Hudsonja, bíztunk benne, hogy a lelkes, és egyre több embert számláló Facebook követőink csatlakoznak a felderítéshez – mégiscsak egy gyermek álma a cél!

Tomi aki ajánlotta a Hornetet
Petiék Szolcsak Tamással, akinek köszönhetjük ezt a találkozót

Szerencsére a táborunk azonnal akcióba lépett, és néhány óra leforgása alatt kaptuk is az információt, hogy az egyik retrovasak.hu követő családjában van Hudson Hornet tulajdonos, és örömmel járul hozzá Peti meglepetéséhez.

Hudson Hornet

Végül október 19-én délelőtt Jászberényben hoztuk össze a találkozót, ahol Peti a családja körében elakadt lélegzettel ült be a gyönyörűen csillogó kék Hudsonba. 

Hudson Hornet

A találkozóról videófelvétel is készült, a hálás Kalla Peti pedig egy rövid, ám lényegretörő fogalmazással hálálta meg, hogy szülei és a retrovasak.hu követői ekkora örömet okoztak neki: 

Peti fogalmazása

A kedves kis írás mellé egy rajz is készült, amiben Peti bébiszittere, György Andi grafikus segédkezett.

Hornet grafika

Ezúton is köszönjük Facebook követőinknek az önzetlen segítséget, biztosak vagyunk benne, hogy Peti nem felejti el az élményt. A gyermeki rajongás a legerősebb szimpátiaérzet. Felnőttként talán már el is felejtettük, milyen érzés volt, amikor gyerekként, egy általunk fanatizált személyt vagy tárgyat végre valahára élőben láthatunk. Mindenesetre akár az oldalon található Old Timer autók, most Ti is jelesre vizsgáztatok.

Köszönjük: Barta László és családja, Szolcsak Tamás

Fotók: Kajári-Hamar Ágnes
Cikk: Imrényi Dániel

ecotrex

Kapcsolódó tartalmak

'Fel a tetejéhez' gomb