40 fontos Škoda Favorittal a BL-döntőre

Simon Wilson, brit vlogger nem arról híres, hogy luxuskörülmények között járja a világot, sőt. Igyekszik minél olcsóbban kijönni az utazásaiból, erre építette fel mostani kalandját is. A cél nagyon egyszerű volt: el kellene valahogyan jutni a szombati Bajnokok Ligája döntőre a Tottenham drukker barátjával és a testvérével együtt. Mivel a repülő drága mulatságnak tűnt, ezért úgy döntöttek, hogy autóval teszik meg az utat, méghozzá a lehető legolcsóbbal, amit csak találnak.

blank

Ekkor jött a képbe egy Škoda Favorit – a 26 éves GLXi fénye ugyan kicsit megkopott az évek alatt, a rozsda is erőteljesen rágcsálni kezdte már, de a 40 fontos vételárat (és az ilyen-olyan felmerülő költségeket) tekintve még így is jóval barátságosabb voltak a költségek, mint a 800 fontos repülőjegy.

Így tehát megvették a Favoritot, majd az Anfield Road szomszédságából elindultak az idei BL-döntő helyszínére, Madridba. A Liverpool – Madrid útvonal egészen pontosan 1304 mérföld, 3 országon keresztül vezet, de ha minden jól megy, holnap este már a Wanda Metropolitano Stadion szomszédságában fog parkolni a Škoda. Mondjuk az igazi az lenne, ha a meccsre is sikerülne ennyi pénzből bejutni, a megspórolt jegyárból aztán további sok-sok Favoritra futná még…

blank

Mindenesetre a történet első epizódja már fenn is van a youtube-on, vélhetően hamarosan lesz folytatása is, drukkolunk a srácoknak, hogy minden rendben menjen. Állításuk szerint legrosszabb esetben vonatra pattannak, reméljük erre nem kerül sor.

zparts autóalkatrész
Címkék
Lotus Cleaning retrovasak.hu

Kapcsolódó tartalmak

Ez is érdekelhet
Close
Back to top button
Close