fbpx

I. Nyárzáró Retroautó Találkozó – Pócsmegyer-Surány

Idén első alkalommal szervezzük meg az I. Nyárzáró Retroautós Találkozót, 2016.08.27-én, szombaton. Pócsmegyer szívében, Surányban, a Surány I. bekötőútnál található Pecsenyesütő parkolójában. Várjuk szeretettel az 1970 és 1990 között gyártott autókat, tulajdonosaikat, családjukat, barátaikat. Az autók lehetőség szerint tiszta (kiállításra alkalmas) állapotban legyenek.

tal1

A találkozó napján szépségversenyt is rendezünk a kiállított autóknak, amelyen I., II., és III. helyezést lehet elérni. Erről egy három főből álló zsűri fog dönteni, melynek zsűrielnöke Rónai Márton lesz, a Veterán Zsiguli Egyesület szakmai elnöke, aki nem csak zsigulis szemmel fogja nézni az autókat, szóval bármilyen márkájú és típusú autó elérhet helyezést.

A szépségversenyen egy kitöltött regisztrációs lappal tud indulni mindenki, aki szeretne. Mindemellett egy közönségdíjas nyertes is lesz, minden látogató szavazhat a neki legjobban tetsző autóra, és természetesen a tulajdonosok is egymás autóira. A regisztráció, és a közönségszavazatok leadása 9:00-16:00-ig lehetséges. Eredményhirdetés 17:00-kor lesz.

tal2

Egész nap üzemelő büfével várjuk a vendégeket az ételválaszték is a kort fogja idézni (sült kolbász, zsíros kenyér lilahagymával, fasírtos szendvics, stb.), emellett üdítök, sör, bor és rövidital is fogyasztható lesz. A szépségverseny eredményhirdetése előtt, 16:00-kor fellép a Fitness Vital showtánc csoport. Egész nap a korszak zenéivel, ételeivel és hangulatával várjuk a látogatókat és retroautóval érkezőket. A találkozó megrendezésének a fő szempontja az volt, hogy legyen egy olyan alkalom a nyár lezárására, ahol egymás retroautóit csodálhassuk, tapasztalatot cseréljünk, és tanácsokat adjunk egymásnak tuning, átalakítás, vagy OT projektekkel kapcsolatban.

Programok:
9:00- kapunyitás
9:00-16:00- szépségverseny regisztráció, közönségszavazás
16:00- Fitness Vital showtánc bemutató
17:00- Szépségverseny eredményhirdetése
20:00- A találkozó vége

A találkozó facebook-eseménye ide kattintva érhető el.

Varga István

ecotrex

Kapcsolódó tartalmak

'Fel a tetejéhez' gomb