fbpx

Retró & Kids – vidám pillanatok a hétvégén

A Retro & Girls, trabantszerelem.hu és Debreceni Bogarasok csapata jóvoltából, elsőként megrendezett, két napos Retró & Kids remekül sikerült. Elérte a célját, amiért ez a kezdeményezés elindult. Sok vidám pillanatot, a veterán autózással feledhetetlen élményt szereztünk kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Összefogásból, elhatározásból és felajánlásból egy tartalmas és élménydús retró hétvégét sikerült összehozni, mely szombaton, a debreceni Nagyerdőben, a stadion melletti zöldövezetben, vasárnap pedig két helyszínen, a Vekeri-tó partján és ezzel párhuzamosan Nagykárolyban a kastélykertben zajlott. Ha mind a három napot nézzük, akkor a gyereksereg száma jóval túlmutat a kétszázon.

Az élményautózást többek között VW Bogarak, Transporterek (köztük Scooby Doo busza is), Buggyk, Trabantok, Ladák, oldalkocsis Pannoniák, Opel Coupé, egy 1983-as Audi, valamint Velorexek és Trike-ok biztosították. Ezek mellett biciklis ügyességi verseny, autós kifestő, gyerek-quadozás és egyéb játékok kipróbálására is lehetőség volt.

Délután pedig, amikor már minden lurkó kellően kifáradt búcsúzóul útravaló csomagot osztottunk, amibe került lufi, ropi, gyümölcslé, csoki, pufi, egy-egy hajtogatható papír-makett veterán kisautó. Bár a nap végére a járgányok és mi is elfáradtunk egyértelműen kijelentjük, hogy az az igazi gyerekkacaj, ami az autókból kihallatszott minden pillanatot megért. Bár a hétvége véget ért, az események folytatódnak. Sok megvalósítandó terv áll még előttünk. Azok, akik a jövőben szeretnének csatlakozni az eseményekhez az info@trabantszerelem.hu címen érdeklődhetnek.

Mátóné Tonhajzer Arabella

ecotrex

Kapcsolódó tartalmak

'Fel a tetejéhez' gomb