fbpx

A retrovasak.hu bemutatja: Lada-kaland 2017

Fél éve már, hogy nyakunkba vettük az országot egy 601-essel, a Trabant-kaland 2664 kilométeren át tartó élményei és sikerei után pedig nem is volt kérdéses, hogy lesz-e folytatás. Elérkezettnek láttuk az idejét, hogy megosszunk veletek néhány részletet a jövő évi túránkkal kapcsolatosan, persze ügyelvén arra, hogy bőven tartogassunk meglepetéseket a következő hónapokra nézve is. A legfontosabb tudnivaló, hogy a 2017-es kalandunk főhőse a képeken látható, hamisíthatatlan téli hangulatban pózoló Lada 1200s lesz. Beszéljenek helyettünk kicsit a képek is:

Az 1982-es évjáratú autó szeptember végén került a tulajdonunkba, a mindössze 87.000 kilométert futott Lada jó szerkezeti és motorikus állapotban, makulátlan beltérrel, ám az utóbbi években kissé már megkopott külsővel vészelte át az elmúlt 34 évet, hogy aztán nálunk alaposan megújulhasson! Minden munkafolyamatot dokumentáltunk, de persze azért akadnak még kisebb tennivalók, viszont azt már most kijelenthetjük, hogy a márciusban esedékes műszakin akár már ma is átmenne a Ladánk. Minden fontos lépésről beszámolunk majd az elkövetkezendő hónapokban, nyáron pedig ismét elindul országjáró kalandunk!

A túra időpontja, a részletes útiterv, az állomások, a tervezett programok már alakulnak, találkozunk majd régi ismerősökkel, de igyekszünk új helyszíneket is beiktatni, illetve ezúttal is szeretnénk olyan helyeken megfordulni, ahol régi autókkal, na és persze veletek is összefuthatunk! Az autó – csakúgy, mint a Trabant-kaland esetében –  ezúttal is egy nyereményjáték keretein belül talál majd új gazdára, és természetesen a Lada-kaland is kiáll a jó ügyekért.

A RetróVasak csapata ezzel a bejelentéssel kíván minden kedves olvasójának boldog karácsonyt, és kilométerekben gazdag új évet!

Bense Róbert

A Lada-kaland támogatói: Lada Hungary, Forex Kft., Retro-Auto Kft., Groho Team Kft., Fortuna Bt.Vacer Trade Kft.

ecotrex

Kapcsolódó tartalmak

'Fel a tetejéhez' gomb