fbpx

Budapesten jártak az Európát keresztülszelő MINI-k

A fennállásának hatvanadik évfordulóját ünneplő MINI rajongói számára életre hívott Nemzetközi Mini Találkozónak idén a nagy-britanniai Bristol ad otthont. A jövő hét második felében rendezett esemény egy 15 napos utazással indult – ahogy arról már korábban beszámoltunk -, melyen egy-egy egyedi, speciálisan felkészített klasszikus MINI kabrió és a márka feltámasztása után gyártott elsőgenerációs MINI Cooper szeli keresztül Európát egy vadonatúj plug-in hibrid MINI kíséretében. Az Athénból induló trió hétfőn este gurult be Budapestre a márka hazai rajongóinak legnagyobb örömére.

blank

Július 29-én este a Mini Club Hungary és a BMW Group Magyarország fogadta a különleges karavánt a Várkert Bazár előtt Budapesten. A magyar márkaklub lelkes tagjai számos klasszikus Mini-vel csatlakoztak, melynek egyik különlegessége a Mini Club Hungary elnöke, Fülöp Attila által tervezett dizájnterv, mely egyben a 2019-es jubileumi IMM (Nemzetközi Mini Találkozó) hivatalos arculata is lett.

blank

blank

A három különleges MINI-hez a magyar Mini közösség további 15 autója csatlakozott. Egy vadonatúj MINI Cooper S 60 Years Edition British Racing Green fényezésű modell felvezetésével a márkát ünneplendő, felvonult a Mini csapat Budapest belvárosában. A Bristolba igyekvő delegációt a neves fotós Amy Shore kíséri, aki fantasztikus fotókkal dokumentálja az egyes állomásokat, visszaadva azt a lelkes, vidám, a márkáért rajongó közösségi világot és az adott városok lüktető hangulatát.

ecotrex

Kapcsolódó tartalmak

'Fel a tetejéhez' gomb